31 Μαρ 2018

«Μπλόκο» σε 1.000 sites ηλεκτρονικού τζόγου – Δείτε τη «μαύρη λίστα»

Σαράντα ιστότοποι που παρείχαν μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω  διαδικτύου εντοπίστηκαν από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίωνκαι προστέθηκαν στην 20η «Blacklist» της Ε.Ε.Ε.Π η οποία περιλαμβάνει, πλέον, 1038 ιστότοπους.

Η Ε.Ε.Ε.Π. συνιστά στους παίκτες τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή των ιστότοπων, καθώς και να συμβουλεύονται πάντοτε την τρέχουσα έκδοση της «Blacklist».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν καταγραφεί 3.000 προσπάθειες εισόδου σε παράνομες ιστοσελίδες, οι οποίες αποτράπηκαν επιτυχώς από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ε.Ε.Ε.Π.
Η επιτροπή εξετάζει συστηματικά κάθε σχετική καταγγελία ή αναφορά που υποβάλλεται σε αυτήν και καλεί οποιονδήποτε να μη διστάζει να καταγγείλει φαινόμενα παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου ή/και όταν διαπιστώνει ότι συγκεκριμένοι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) δεν έχουν διακόψει την πρόσβαση από ελληνική IP.
Σε όλους τους ιστοτόπους που είναι εγγεγραμμένοι στην «Blacklist» επιβάλλεται απαγόρευση πρόσβασης από ελληνική IP. Επίσης, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) διακόπτουν άμεσα, την πρόσβαση σε όλους τους ιστοτόπους που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο και ανακατευθύνουν τον επισκέπτη στην σχετική ενημερωτική ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Π.
Δείτε ολόκληρη τη μαύρη λίστα με τους απαγορευμένους ιστότοπους τυχερών παιχνιδών





paraskhnio.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη