31 Μαρ 2018

Γιατί είναι πολλές, πάρα πολλές, αυτές που έχουν περάσει από το κρεβάτι του Ντόναλντ.


Δεν είναι μυστικό ότι ο grab them by the pussy (η 'θρυλική' ατάκα που ξεστόμισε πίσω στο 2005 όταν νόμιζε ότι δεν τον γράφουν οι
κάμερες και η οποία συνοψίζει μάλλον την φιλοσοφία του για τις γυναίκες) πρόεδρος 'λατρεύει' τις γυναίκες.
Εκεί δηλαδή όπου δηλώνει ότι προσπάθησε χωρίς επιτυχία να πηδ@ξ! μια παντρεμένη Nancy (βλέπε μάλλον την Nancy O'Dell).  Η πρώτη δηλαδή και τελευταία φορά που παραδέχθηκε ποτέ του ότι του είπε όχι γυναίκα.

Όπου το 'λατρεύει' -για να μην παρεξηγηθούμε- μεταφράζεται σε αρκετές καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιες εκ των οποίων περιλαμβάνουν και πρώην διαγωνιζόμενες στο Miss Universe, τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς του οποίου ήταν συνιδιοκτήτης από το 1996 έως και το 2015.

Εκεί, όπου ως 'παιδί σε ζαχαροπλαστείο' συνήθιζε -σύμφωνα με δημοσιεύματα- να μπαίνει στα καμαρίνια όσο τα κορίτσια άλλαζαν. Και, φυσικά, να διαλέγει εκείνες που του άρεσαν. Μερικές φορές με 'εξωαγωνιστικά' κριτήρια, όπως με ποιες χώρες είχε ανοιχτές δουλειές.
Εδώ, όμως, δεν έχουμε πρόθεση να κρίνουμε και να καταδικάσουμε την -φουλ κατακριτέα- συμπεριφορά του, αλλά να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το γούστο του. Γιατί ο Donald έχει πει και ξαναπει ποια θεωρεί την πιο σέξι γυναίκα στη ζωή του. Το τέλειο, ρε παιδί μου, δεκάρι. Σόρι, Μελάνια, δεν εννοεί εσένα που στέκεσαι τίμια στο πλευρό του, αμίλητη και καταθλιπτική, εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια. Παρότι, στα κιτάπια μας, εσύ είσαι η πιο σέξι γυναίκα προέδρου όλων των εποχών.

Όχι, εκείνος τέλειο δεκάρι θεωρεί τελικά μόνο την κόρη του την Ivanka. Ναι, όσο ανώμαλο και αν ακούγεται για αυτό.
Εκείνη, την Ivanka δηλαδή, φέρεται να είπε στην 39χρονη πορνοσταρ Stormy Daniels (μέλος του AVN Hall of Fame παρακαλώ) ότι του θυμίζει. Επειδή και καλά είναι και όμορφη και έξυπνη. Αν και δεν είμαι βέβαιος αν αυτό έγινε πριν ή μετά τη φάση που είπε τον έβαλε κάτω και του έκανε το πισινό κόκκινο με ένα τυλιγμένο Forbes που είχε πάνω τη φάτσα του.
Όλα αυτά στα πλαίσια της φημολογούμενης σχέσης διάρκειας ενός έτους που είχαν, πίσω στο 2006, την εποχή που η Melania είχε μόλις γεννήσει τον γιο τους. Αλλά, εντάξει, λεπτομέρειες θα μάθουμε μόλις η Stormy (την οποία πάντως προσωπικά ως 'ηθοποιό' δεν την εκτιμώ) κερδίσει τη σχετική δίκη,  επιστρέψει (στον δικηγόρο του) τα 130.000 δολάρια που της έδωσε για να μη μιλήσει και μας δείξει επιτέλους τα video που έχει κρατήσει κάβα.
Την ίδια περίοδο δηλαδή, το 2006, που ο Donald φέρεται να είχε σχέση και με την Karen McDougal. Την πρώην δασκάλα νηπιαγωγείου δηλαδή από την Ιντιάνα που έγινε δικαίως μιας από τις πιο δημοφιλείς Playmate των 90s (και την οποία βλέπετε στην κεντρική φωτό). Εκείνη στην οποία και πάλι ο Trump είπε ότι θυμίζει την κόρη του επειδή είναι όμορφη και έξυπνη.
Μάλιστα την Karen (που αμέσως μετά τον Trump τα έφτιαξε με τον Bruce Willis), στην οποία έδωσε λεφτά μετά από το σεξ αλλά εκείνη δεν τα πήρε, της έκανε και tour στο σπίτι του, δείχνοντάς της μέχρι και το δωμάτιο της Melania. Και αυτή, όπως η Stormy, έχει κάνει μήνυση στο Donald προκειμένου να πάψει να ισχύει η συμφωνία 150.000 δολαρίων που έχει υπογράψει. Με τη μόνη διαφορά που το κορίτσι μας, επειδή είναι 'κουρία', έχει ζητήσει συγνώμη δημόσια από την Melania για όλο το σεξ που έκανε μαζί του σε ξενοδοχεία και γήπεδα golf.
Επίσης για την Ivanka ο Donald τα έχει πει και στον Howard Stern (Ότι είναι όμορφη, λαχταριστή και την θεωρεί καλύτερη από την Charlize Theron), στο The View (ότι αν δεν ήταν κόρη του θα έβγαινε μαζί της) και στο Rolling Stone (ότι έχει το τέλειο κορμί).
Ναι, για την κόρη του έχει μιλήσει με πολύ καλύτερα λόγια από ότι συνολικά για τις τρεις συζύγους του. Η πρώτη εκ των οποίων, η πολυμήχανη Ivana Trump (δες εδώ το βίντεο από το First Wives Club όπου συμβουλεύει τις υπόλοιπες να 'don't get mad, get everything'), ήταν και πάλι ένα απλό 24χρονο μοντέλο από την Τσεχία όταν την παντρεύτηκε. Ένας γάμος που κράτησε 15 χρόνια μέχρι που την κεράτωσε με την 2η γυναίκα του, την ηθοποιό Marla Maples.

Άρα, τι μάθαμε μέχρι τώρα; Ότι το αγόρι μας προτιμάει τις γυναίκες του μοντέλα και από την Ανατολική Ευρώπη. Του σαλονιού δηλαδή. Και τις ερωμένες (όπως και την κόρη του) ξανθές, με μεγάλο στήθος και πανούργο μυαλό.

Μοναδικές εξαιρέσεις στον παραπάνω κανόνα από τις επιβεβαιωμένες σχέσεις και ειδύλλια του (μην ανησυχείς Carla Bruni, δεν σε αναφέρω εδώ, το ξέρω ότι το έχεις αρνηθεί) αποτελεί η Anna Nicole Smith που είχε το στήθος, αλλά όχι το μυαλό. Καθώς επίσης το βεραμάν σουπερμόντελ Kara Young (βλέπε εξώφυλλα στην Vogue, φωτογραφήσεις στο Sports Illustrated) με την οποία έβγαινε αμέσως πριν από την Melania πριν τον παρατήσει για έναν Ελληνοαμερικάνο χρηματιστή.
 
Και όχι, δεν ισχύει ότι σταμάτησε να βγαίνει μαζί της επειδή ήταν κατά το ήμισυ Αφροαμερικανή. Κάτι που βγήκε και δήλωσε η Ουκρανή Playmate Victoria Zdrok (ξανθιά, πανούργα, μεγάλο στήθος), που βγήκε έξω 4 ραντεβού μαζί του αλλά δεν ενέδωσε επειδή την ξενέρωνε που μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό του και για το πόσο καλός εραστής ήταν.
 
Επίσης εκτός του συνηθισμένου κανόνα εντάσσεται και η εκθαμβωτική Βελγίδα μοντέλα Ιngrid Seynhaeve (επίσης κορίτσι του Sports Illustrated) με την οποία έβγαινε για ένα μικρό διάστημα την εποχή που είχε συμβόλαιο στο πρακτορείο του.
Κατά τα άλλα τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιμένεις. Εσένα κοιτάζω, τρελο-Νεοζηλανδή Kylie Bax (βλέπε λίγο πριν την Melania) που βγήκες μάλιστα πρόσφατα και τον υπερασπίστηκες.
Το ίδιο που συνέβη και με το πληθωρικό μοντέλο από το Maryland, Rowanne Brewer, που τα είχε μαζί του επί τρεις μήνες και τον θυμάται ως εξαιρετικά γλυκό και ανθρώπινο.

  Για την ιστορία οφείλουμε να αναφέρουμε το ένα ραντεβού που βγήκε με την Murphy Brown Candice Bergen και το μικρής διάρκειας ειδύλλιο του με Αργεντινή τενίστρια Gabriela Sabatini πίσω στο 1989. 
Και, κάπου εδώ, τελειώνει η επίσημη εκδοχή του τι έχει περάσει από το κρεβάτι του (είπαμε, αυτά με την χρυσή βροχή και τις ρωσίδες escorts είναι ανεπιβεβαίωτα). Αλλά, το πιο σημαντικό στην περίπτωσή του, είναι τι κάνει/ αισθάνεται δικαίωμα ότι έχει να κάνει όταν είναι έξω στο δρόμο ή στα καμαρίνια. Εκεί όπου (αν και τις αρνείται σταθερά όλες) οι κατηγορίες είναι αρκετές και περιλαμβάνουν βασικά πολύ χούφτωμα.
Από την 74χρονη Jessica Leeds που είπε ότι την χούφτωσε εντός ενός αεροσκάφους πριν από τρεις δεκαετίες, την receptionist Rachel Crooks και την ρεπόρτερ Natasha Stoynoff τις οποίες φέρεται να φίλησε ξαφνικά, την yoga instructor Karena Virginia της οποίας έπιασε το στήθος , την ανερχόμενη μοντέλα Kristin Anderson στην οποία έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της σε ένα nightclub, την διαγωνιζόμενη στον Υποψήφιο, Summer Zervos, που άρχισε να φιλάει και να χουφτώνει όταν τον συνάντησε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου για να του ζητήσει δουλειά και τις Melinda McGillivray (βλέπε φωτό) και Ninni Laaksonen (Μις Φιλανδία 2006) στις οποίες χούφτωσε τον κ#λ@.







oneman.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη