11 Αυγ 2018

Τα 4 ποτά που πρέπει να αποφεύγεις όταν κάνεις δίαιτα

Όταν πρόκειται για αδυνάτισμα, η διατροφή παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο Ακόμα κι αν είναι όμως, όλα σου τα
γεύματα σωστά, τι γίνεται με τις θερμίδες που πίνεις; Καταναλώνοντας αναψυκτικά ή άλλου τύπου ποτά, μπορεί τελικά, να προσθέσεις εκατοντάδες θερμίδες μέσα στην ημέρα σου καθυστερώντας ή αποτρέποντας κιόλας την διαδικασία απώλειας βάρους.

Αναψυκτικά διαίτης/light

Ξέρω ίσως ξαφνιάστηκες, δυστυχώς όμως, πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι τα τεχνητά γλυκαντικά μπορούν να αυξήσουν το αίσθημα της πείνας. Ως εκ τούτου, η κατανάλωση τους μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερφαγία.

Φρουτώδη cocktails

Τα καλοκαιρινά cocktails με φρούτα όπως το daiquiri, mojito, και σανγκρία έχουν ένα κοινό μεταξύ τους, τη ζάχαρη. Κάποια από αυτά μπορεί να έχουν όση ζάχαρη έχει κι ένα αναψυκτικό. Αν βγαίνεις συχνά, προτίμησε καλύτερα ένα ποτήρι κρασί.

Αθλητικά ποτά


Τι περισσότερες φορές καταναλώνονται από άτομα που δεν τα χρειάζονται πραγματικά. Για αθλητές που προπονούνται για μεγάλα διαστήματα, η αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών, η ενυδάτωση και η πρόσληψη γρήγορων υδατανθράκων, όπως ζάχαρη, είναι πολύ απαραίτητα. Ωστόσο, αν πηγαίνεις απλά γυμναστήριο ή κάνεις ένα άθλημα 2 -3 φορές την εβδομάδα που ο μέσος όρος προπόνησης είναι 1 ώρα, το απλό νερό είναι ο καλύτερος τρόπος να ενυδατωθείς.

Τυποποιημένα Smoothies

Τα smoothies που θα βρεις στα καταστήματα με φρούτα είναι συνήθως πλούσια σε ζάχαρη. Η κατανάλωση ενός τέτοιου smoothie μέρα παρά μέρα μπορεί να σαμποτάρει τις προσπάθειες σου για απώλεια βάρους. Προτίμησε να φτιάξεις το δικό σου στο σπίτι χρησιμοποιώντας γάλα ή γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά με φρέσκα φρούτα και λαχανικά





 Tromaktiko
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη