31 Αυγ 2018

Κυβέρνηση κοινών απατεώνων με... κατοχυρωμένη παγκόσμια πατέντα!

Ο δημόσιος διάλογος στις μέρες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μοιάζει καθημερινά ως ένα
γράμμα κενό περιεχομένου και ουσίας. Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέσαι εάν το πιο εξελιγμένο είδος, δηλαδή ο άνθρωπος, συμπεριφέρεται σαν ένα αναίσθητο ζώο.

Δυστυχώς, οι τύποι που κυβερνούν σήμερα κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μιλάνε για έξοδο από τα μνημόνια, ενώ κατά βάθος γνωρίζουν ότι το 2015 τελειώναμε με την... τοξική αυτή λέξη. Δεν λένε την αλήθεια, ότι δηλαδή έληξε το πρόγραμμα διάσωσης και τα λεφτά που έβαλαν οι ξένοι για να μην πάθουμε πατατράκ. Δεν λένε ότι μπήκαμε σε τρίτο πρόγραμμα με αποκλειστική τους ευθύνη.


Του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

Σε καθημερινή βάση, τόσο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και στα social media παρακολουθούμε το κρεσέντο της αναισθησίας από τύπους που προέρχονται από την αριστερά της τεμπελιάς, από το ΠΑΣΟΚ του παρασιτισμού και από την παλαιά δεξιά των κουτοπόνηρων λαμόγιων. Γιατί αυτό το κράμα συνθέτει τη σημερινή εγκληματική οργάνωση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Είναι οι τύποι που μιλάνε για έξοδο από το μνημόνιο, ενώ ακόμη υπάρχει στέρηση μίας από τις πέντε βασικές ελευθερίες του ατόμου, η οικονομική. Ως γνωστόν, τα capital controls εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης δεν δίστασε να... ρυπάνει το ιερό νησί της Ιθάκης λέγοντας πράγματα που θα έκαναν ακόμη και έναν κοινό κακοποιό να κοκκινίζει...


Οι τύποι που κυβερνούν σήμερα ρίχνουν τα βάρη στους... άλλους, που όλως τυχαίως είναι οι ίδιοι. Γιατί αυτά τα θλιβερά πολιτικά... απορρίμματα ήταν και χθες και προχθές στη χώρα, αποτελώντας τα βαρίδια για να πάει μπροστά.

Δεν ξεχνούμε πώς πορεύτηκε το παλαιό ΠΑΣΟΚ και επίσης δεν ξεχνούμε την... κρατικοποιημένη Νέα Δημοκρατία. Οι επόμενες εκλογές θα είναι εκλογές ουσιαστικής ρήξης για να γκρεμιστεί οριστικά το φαύλο και άρρωστο οικοδόμημα της μεταπολίτευσης. Ήταν το οικοδόμημα του κρατισμού, το οποίο έχει μπλε, πράσινες, ροζ ή κόκκινες σημαιούλες! Οι υπηρέτες αυτού του συστήματος που μας έφερε στη χρεοκοπία είναι αυτοί που σήμερα έχουν το θράσος να λειτουργούν με όρους περισσής αναισθησίας, απύθμενου θράσους και ασύστολης αλητείας.

Ένας δημοσιογράφος δεν είναι ποτέ σε ευχάριστη θέση όταν καλείται να αποτυπώσει με σκληρότατους όρους και χαρακτηρισμούς μια πολιτική κατάσταση. Επιπλέον, σέβεται τους θεσμούς, αλλά δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος όταν τα πρόσωπα τους ξεφτιλίζουν. Δυστυχώς όμως, με αυτούς που έχουμε μπλέξει σήμερα, η επίδειξη αστικής ευγένειας ισοδυναμεί με ομολογία ταύτισης ή αποδοχής με την ανοησία και την αλητεία.

Δεν ξεχνούμε το πώς η σημερινή κυβερνητική... χωματερή πορεύτηκε από το 2010 και μετά. Δεν ξεχνούμε τι οργάνωσε στους δρόμους, δεν ξεχνούμε τι... ξεφούρνιζε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν ξεχνούμε τι ψήφισαν, δεν ξεχνούμε τι έκαναν στον τόπο με το τρίτο μνημόνιο, δεν παραβλέπουμε ότι έβαλαν τη χώρα σε στενωπό για τουλάχιστον 4 δεκαετίες.

Ο τρόπος που πορεύτηκαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ισοδυναμεί με την κατοχύρωση μιας παγκόσμιας πατέντας. Ποτέ κανένας, πλην φασιστικών και κομμουνιστικών καθεστώτων δεν επέδειξε τέτοια έφεση στο ψέμα, τέτοια θρασύτητα στην άσκηση της εξουσίας και τέτοια αλαζονεία. Δείχνουν να επιβεβαιώνουν την πεποίθηση ότι αποτελούν ανθρώπους χωρίς αξίες, χωρίς τσίπα, χωρίς αιδώ. Δεν μιλάμε για φυσιολογικούς ανθρώπους, αλλά για πατενταρισμένους απατεώνες που "δουλεύουν"... ψιλό γαζί τους πολίτες.

Βεβαίως και πολύ καλά πράττουν. Αν μη τι άλλο την ευκαιρία να αξιοποιείς τη βλακεία του εκλογικού σώματος, δεν την βρίσκεις κάθε μέρα! Τώρα μάθαμε ποιοι είναι πραγματικά. Δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από κοινούς τυχοδιώκτες που έχουν κατοχυρωμένη την πατέντα τους παγκοσμίως. Ας το θυμηθούμε στις προσεχείς εκλογές. Το τέλος τους πρέπει να είναι τόσο οδυνηρό όσο και η εμπειρία μας από τις ανοησίες τους...!





https://www.lykavitos.gr/kyvernisi-koinon-apateonon-me-katoxy/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη