31 Οκτ 2018

Δεν θα πάει στο συνέδριο του Ποταμιού ο Μητσοτάκης

Δεν θα πάει στο συνέδριο του Ποταμιού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνητική θα είναι η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόσκληση του Ποταμιού να παραστεί στο συνέδριο του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Η σχετική επιστολή έχει φτάσει στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εδώ και πολλές μέρες, και από τη Σεβαστουπόλεως περίμεναν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έδινε το παρόν.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε μιλήσει στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπου είχε γίνει δεκτός με θερμά λόγια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όμως, η στάση του Σταύρου Θεοδωράκη στη συμφωνία με τα Σκόπια έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στη Νέα Δημοκρατία. Τόσο ο ίδιος ο επικεφαλής του Ποταμιού όσο και οι περισσότεροι βουλευτές του Ποταμιού έχουν ταχθεί υπέρ της συμφωνίας την οποία υπέγραψε η Κυβέρνηση.

Μια συμφωνία την οποία η Νέα Δημοκρατία έχει καταγγείλει με όλους τους τρόπους και βρίσκεται απέναντι στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Ταυτόχρονα δεν έχουν λείψει οι φωνές στο εσωτερικό του Ποταμιού από βουλευτές, όπως ο Σπύρος Δανέλης, υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ.

Τη Νέα Δημοκρατία αναμένεται να εκπροσωπήσει στο συνέδριο του Ποταμιού ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη