1 Νοε 2018

Κύπελλο: Ο Ατρόμητος συνέτριψε 6-1 τον Ηρακλή, Νίκη για τον Άρη

Με εμφατικό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη του Ατρόμητου στο Κύπελλο ποδοσφαίρου.


Η ομάδα του Περιστερίου συνέτριψε με 6-1 τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» στη Θεσσαλονίκη και αύξησε τις πιθανότητες της για πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου. Στο 47΄ ο Κουλούρης γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Αμπάρης δεν αντέδρασε σωστά και ο Κωτσόπουλος έκανε το 0-2, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στο 60΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης, σημείωσε το 0-3 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ενσικουλού παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία των γηπεδούχων, ενώ το 0-5 σημείωσε στο 73ο λεπτό ο Μανούσος.

Ο Ηρακλής μείωσε στο 85΄ ο Χασομέρης και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωτσόπουλος, που πέτυχε το χατ-τρικ.

Στον άλλο αγώνα της Θεσσαλονίκης, ο Άρης νίκησε 2-1 τον Αήττητο Σπάτων στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Άρης, με τα δύο γκολ του Διαμαντόπουλου έφτασε στη νίκη και επί της ουσίας πήρε την πρόκριση στους “16" της διοργάνωσης.

Ο Διαμαντόπουλος σκόραρε για τον Άρη δυο φορές σε ένα δεκάλεπτο στο 67’ και στο 77’, ενώ μείωσε σε 2-1 για τον Αήττητο ο Χαντί στο 90’.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη