30 Νοε 2018

“Ο τελικός θα γίνει σε δύο εβδομάδες”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τσέσλι στάθηκε στη
σημασία του επόμενου παιχνιδιού με την Μπάτε αλλά και στο βάρος του ροτέισον που έδωσε στο επόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τη Λαμία


Αρκετά πράγματα είπε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, στο Λονδίνο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις που είχαν να κάνουνε και με τις επιλογές της εντεκάδας αλλά και στον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι μετά την αποβολή του Χατσερίντι. Μίλησε και για το ροτέισον που γίνεται αλλά και στην προσοχή που δίνεται στο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τη Λαμία.
Στην αρχή αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Τσέλσι. “Αυτό το παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει κάτι για μας για την πρόκριση. Ο τελικός θα γίνει μετά από 2 εβδομάδες”.
Ρωτήθηκε αν αυτό το παιχνίδι και το αποτέλεσμα θα επηρεάσει ψυχολογικά. “Δεν θα μας επηρεάσει καθόλου, έχουμε ήδη ένα παιχνίδι σε τρεις μέρες πολύ σημαντικό στη Λαμία, μετά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για το Πρωτάθλημα και μετά θα σκεφτούμε το άλλο παιχνίδι. Είναι φυσικό να υπάρχει απογοήτευση από το αποτέλεσμα από την άλλη το να μένεις με 10 παίκτες νωρίς, έκανε πιο δύσκολο το παιχνίδι και ενδεχομένως η διαφορά στα γκολ να ήταν μεγαλύτερη”.
Ρωτήθηκε γιατί, μετά την αποβολή του Χατσερίντι δεν έβαλε τον Βαρέλα αλλά τράβηξε πίσω στους κεντρικούς αμυντικούς τον Βέρνμπλουμ. “Κράτησα εκτός τον Βαρέλα για να τον προστατεύσω από το επόμενο παιχνίδι καθώς είχε τραυματιστεί και στο παιχνίδι Πρωταθλήματος. Και περίμενα να δω πώς θα πάνε τα πράγματα με τον Πόντους σε αυτή τη θέση”.

Ρωτήθηκε το γιατί έβαλε τον Βαρέλα μετά. Είπε: “Στο τέλος θέλαμε να προστατέψουμε τον Μαουρίσιο που ερχόταν μετά από μεγάλο διάστημα αποχής και το σχέδιο ήταν να μείνει 60-65 λεπτά και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Και τότε ήταν καλύτερη ιδέα να κρατήσουμε τον Πόντους στο παιχνίδι και να βάλουμε τον Βαρέλα”.
Ρωτήθηκε για το πώς θα πήγαινε το παιχνίδι αν ήταν 11 εναντίον 11. “Δεν ξέρω ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν ένα πιο εύκολο παιχνίδι για τους παίκτες μας μιας και η προσπάθεια θα έπρεπε να είναι λιγότερη στο 11 εναντίον 11. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ανισταθμίσουν την κατάσταση”.
Ρωτήθηκε για το ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει και από την Τσέλσι να κινήσει τη Βίντι. “Η Τσέλσι δεν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Η Τσέλσι θα παίξει για την Τσέλσι. Είναι τεράστιο όνομα, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, προέρχεται από το καλύτερο Πρωτάθλημα στον κόσμο και έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Αρα, έχει κίνητρο. Εμείς έχουμε ένα παιχνίδι που πρέπε να είμαστε τέλειοι εκείνη την Πέμπτη και δεν θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο τι θα κάνει η Τσέλσι”.
Αναφέρθηκε στο ροτέισον σε σχέση και με το παιχνίδι που ακολουθεί για το Πρωτάθλημα. Είπε: “Είναι θέμα ανάλυσης του αντιπάλου, είναι θέμα του τι έχουμε απέναντί μας. Ηταν ξεκάθαρο ότι αντιμετωπίζαμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ακόμη και ισοπαλία να ήταν το παιχνίδι η πρόκριση θα παιζόταν στο άλλο παιχνίδι. Για αυτό τον λόγο δώσαμε λίγο παραπάνω προσοχή στο παιχνίδι της Δευτέρας, μετά έχουμε άλλο ένα για το Πρωτάθλημα και μετά να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Μπάτε. Σίγουρα το ροτέισον μπορεί να μας βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις και οι παίκτες νας μας βοηθήσουν σε συγκεκριμένες καταστάσεις”.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη