1 Ιαν 2019

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019 ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Καλή Χρονιά σε όλους.
Κρύο και χιόνια μας φέρνει ο καιρός σήμερα Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Αναλυτικά στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα νότια και ανατολικά. χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 500 μετρά). από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νοτιά έως 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.



ΕΜΥ Καιρός – Καλή Χρονιά 2019: Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές κατά τόπους ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες στα νοτιά, κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια όπου πρόσκαιρα θα είναι τοπικά ισχυρές. χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά στα βόρεια από 300, στα νότια από 500 μέτρα).

Σταδιακά από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ που από τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός – Καλή Χρονιά 2019: Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές έως το απόγευμα και χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Κρήτης.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ που βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός – Καλή Χρονιά 2019: Θεσσαλονίκη – 1 Ιανουαρίου

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές η χιονόνερο και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 500 μέτρα). Βελτίωση το μεσημέρι.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από -01 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Καιρός – Καλή Χρονιά 2019: Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές η χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν και τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Καιρός – Καλή Χρονιά 2019: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στο νότιο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου και της Στερεάς (ενδεικτικά, 300 με 500 μέτρα) κατά τόπους πυκνές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και σταδιακά από το απόγευμα και από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: στα βόρεια από -04 (μείον 4) έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη