31 Ιαν 2019

Ο Καμμένος λέει ότι θα στείλει τον Κοτζιά φυλακή

Ο Πάνος Καμμένος κάρφωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι του είχε πει ότι η Συμφωνία των
Πρεσπών «θα την δει η κυβέρνηση» μετά τον Μάρτιο, πράγμα που τελικά δεν έγινε. Ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν υπόγειες συνεννοήσεις του Μαξίμου με βουλευτές του προκειμένου να στηρίξουν τις «Πρέσπες».

Μάλιστα, για την κυρία Κουντουρά είπε ότι η ίδια η υπουργός Τουρισμού τού είπε ότι δεν θα ψήφιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Στην κυρία Κουντουρά δόθηκε καρέκλα, στον κύριο Κόκκαλη δόθηκε καρέκλα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξαίρεσε για μια ακόμα φορά τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, «για
την έντιμη στάση του».
Συνεχίζοντας το «κάρφωμα» του «καλύτερου πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης», όπως τον είχε χαρακτηρίσει πρόσφατα, είπε: «Μου ζήτησε να καταψηφίσω τις Πρέσπες και να μπω στο Επικρατείας ή να κάνουμε νέο κόμμα».

Για τον Τσίπρα δήλωσε πικρία: Εγώ τον έκανα πρωθυπουργό, του έφτιαξα τη σχέση με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ και εκείνος έφτασε με αποστασίες να διαλύσει την Κοινοβουλευτική μου Ομάδα. Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί του».

«Τον περιμένω τον Κοτζιά»
Για μια ακόμα φορά επιτέθηκε στον τέως υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, λέγοντας ότι έχει παραβιάσει τη νομοθεσία στην υπόθεση των εταιρειών που συνάπτουν συμβάσεις με το ΥΠΕΞ για τις βίζες. Ισχυρίστηκε ότι το υπουργείο Εξωτερικών επί Κοτζιά έδωσε τη δουλειά σε εταιρείες συμφερόντων Σόρος.

«Τον περιμένω και θα πάει φυλακή» είπε χαρακτηριστικά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη