31 Ιαν 2019

Καμμένος απειλεί Τσίπρα:«Θα έχουν πόλεμο αν διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ»

Ένα ακόμα προειδοποιητικό μήνυμα στους πρώην εταίρους του έστειλε ο Πάνος
Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, λέγοντας ότι «θα έχουν πόλεμο αν επιχειρήσουν να διαλύσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, παρέλαση δεν θα κάνουν».

Μάλιστα, με αφορμή την υπόθεση Παπαχριστόπουλου (προτίθεται να παραιτηθεί και τη θέση του να πάρει ο Τέρενς Κουίκ), ο Πάνος Καμμένος είπε ότι αν τελικά ο κ. Κουίκ δεχθεί ανταλλάγματα για να στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα σημαίνει ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει ανάμειξη στην προσπάθεια διάλυσης του κόμματός του.


Ο Πάνος Καμμένος κάρφωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι του είχε πει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών «θα την δει η κυβέρνηση» μετά τον Μάρτιο, πράγμα που τελικά δεν έγινε. Ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν υπόγειες συνεννοήσεις του Μαξίμου με βουλευτές του προκειμένου να στηρίξουν τις «Πρέσπες».

Μάλιστα, για την κυρία Κουντουρά είπε ότι η ίδια η υπουργός Τουρισμού τού είπε ότι δεν θα ψήφιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε ερώτηση γιατί δεν στήριξε την πρόταση μομφής της ΝΔ το καλοκαίρι του 2018, ώστε να μην υπογράψει τη Συμφωνία, ο κ. Καμμένος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι η πλειοψηφία είχε βρεθεί και πριν την πρόταση μομφής με το Ποτάμι και το ΚΙΝΑΛ.

Επανήλθε δε με τη γνωστή θεωρία ότι «και να ερχόταν ο Μητσοτάκης, πάλι Βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν», όπως επίσης ότι οι Πρέσπες δεν θα ισχύσουν ποτέ, λόγω και της στάσης που θα τηρήσει η Βουλγαρία (κατά την άποψή του) στον ΟΗΕ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη