1 Μαρ 2019

Μόνο ένας υποψήφιος για τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες: Ποιος είναι ο ενδιαφερόμενος

Έληξε στις 15:00 ώρα σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2019 η προθεσμία υποβολής
αιτήσεων για συμμετοχή στην διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση δύο τηλεοπτικών αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατατέθηκε μία αίτηση από την εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, του Βαγγέλη Μαρινάκη.


Η αποσφράγιση του φακέλου και η καταγραφή του περιεχομένου της θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 και αν απαιτηθεί και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019. Στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με τη συνδρομή και άλλων ανεξάρτητων αρχών προκειμένου το Συμβούλιο να αποφασίσει την έγκριση, ή μη, συμμετοχής του υποψηφίου στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια θα αναρτηθεί ο προσωρινός πλειοδότης και θα υπάρξει δεκαήμερη περίοδος ενστάσεων. Όταν ολοκληρωθεί και αυτή η φάση, καθώς και ο ενδελεχής οικονομικός έλεγχος των ενδιαφερομένων από όλες τις αρμόδιες αρχές, το ΕΣΡ θα ανακοινώσει την τελική λίστα των παρόχων που θα λάβουν την άδεια.

Υπενθυμίζεται ότι το οικονομικό αντάλλαγμα για την άδεια με χρονική διάρκεια τα δέκα έτη, είναι 35 εκατ. ευρώ.





crashonline.gr/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη