9 Απρ 2019

Γελάνε Στις ΗΠΑ Για Την Δήθεν Παραχώρηση Των Τουρκικών F-35 Στην Ελλάδα Και Τα F-15 Να Πάρετε Πολύ Σας Είναι!

Κάποιοι στην Ελλάδα ονειρεύονται F-35, αλλά οι ΗΠΑ μάλλον έχουν στο μυαλό τους να
ξεφορτωθούν κάποια από τα μεταχειρισμένα F-15, και να τα πασάρουν προς σε εμάς!

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για την πιθανότητα αγοράς μαχητικών F-35 από την ΠΑ μας. Το τι είναι αυτό που έχει πείσει τις ΗΠΑ και τρελάθηκαν, πως η Ελλάδα μπορεί να πληρώσει για να αγοράσει έστω και μικρό αριθμό από τα υπερσύγχρονα μαχητικά 5ης γενιάς, κανείς δεν ξέρει, και ακούγονται διάφορα περίεργα περί αγοράς των Τουρκικών που δεν θα δοθούν στην Άγκυρα, και θα παραδοθούν στην Αθήνα ακόμα και στο 1/3 της τιμής τους.

Μπούρδες Δημοσιογραφικές, σε καμία περίπτωση οι ΗΠΑ δεν θα ήθελα να δουν μια αποχώρηση, η αποπομπή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, και να την στείλουν πακέτο στα χέρια της Ρωσίας! Ένας μοχλός πίεσης των ΗΠΑ είναι προς τον Ερντογάν, που επισκέπτεται την Μόσχα, και έχει επαφές με τον Πούτιν.

Αν δεν πιάσουν αυτές οι πιέσεις των ΗΠΑ με το καλό, υπάρχει και σχέδιο plan B εξοντώσεις του Ερντογάν, με ένα δεύτερο π χ Πραξικόπημα, η μία δολοφονική ενέργεια-απόπειρα εναντίον του!Στην περίπτωση πλήρους αποτυχίας των σχεδίων των ΗΠΑ, τότε τα Τουρκικά F-35 θα παραχωρηθούν όχι στην Ελλάδα η στην Αίγυπτο, αλλά 40 από τα 100 μαχητικά στο Ισραήλ, που κατά πάσα πιθανότητα θα επιτεθεί το φθινόπωρο του 2019, και θα βομβαρδίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιραν.Τα υπόλοιπα 60 μαχητικά θα ενσωματωθούν στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη