1 Απρ 2019

Xιλιάδες «χάπια των τζιχαντιστών» στην Ηγουμενίτσα (φωτο)

Χιλιάδες χάπια captagon ή όπως είναι πιο γνωστά, «χάπια των τζιχαντιστών» εντόπισαν στελέχη του λιμενικού στην Ηγουμενίτσα, μέσα σε φιάλη υγραερίου που ήταν εγκατεστημένη σε αυτοκίνητο.

Οδηγός του οχήματος και μεταφορέας των χαπιών, ένας Βούλγαρος ηλικίας 31 ετών. Ο Βούλγαρος είχε ξεκινήσει από την Βουλγαρία, μεταφέροντας 369.545 δισκία captagon και μέσω Ελλάδας, επιχείρησε να περάσει το φορτίο στην Ιταλία.




Στελέχη της Δίωξης ναρκωτικών και της ασφάλειας του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου πραγματοποίησαν έρευνα στο όχημα.

Αρχικά δεν εντόπισαν κάτι, αλλά η παρατηρητικότητα των ανδρών του λιμενικού αποκάλυψε πως ο Βούλγαρος είχε κρύψει τα χιλιάδες ναρκωτικά χάπια μέσα σε κενού φορτίου φιάλη υγραερίου που είχε εγκατεστημένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του. Παράλληλα οι λιμενικοί εντόπισαν 2.000 ευρώ στην κατοχή του άνδρα.

Τώρα πλέον οι λιμενικοί αναζητούν αν ο Βούλγαρος διακινητής είχε συνδέσμους στην χώρα μας και ποιος ήταν ο τελικός αποδέκτης του φορτίου του αφού περνούσε στην Ιταλία.




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη