30 Νοε 2021

Απόστολος Αποστόλου : Πρωτοτυπήσαμε και πάλι. Ο κ. Μητσοτάκης επιβάλλει Φόρο Εμβολίου στους Έλληνες Πολίτες.


Άλλη μια πρωτιά κατακτήσαμε. Από πρωτιά σε πρωτιά ο κ. Μητσοτάκης. Επέβαλε Φόρο Εμβολίου.

Σε κάποιες χώρες ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός με κάποιες πειθαρχικές κυρώσεις, αλλά εμβολιασμός με φόρο ε, αυτό είναι μητσοτάκεια πρωτοτυπία.

Ο κ. Μητσοτάκης πήρε μέτρα με άρωμα των φυλετικών νόμων της Νυρεμβέργης του 1937-1938, μέτρα με άρωμα του Συνεδρίου στο Σμόλνι στη Πετρούπολή του 1917.

Ή υποτάσσεσαι ή πληρώνεις. Οι άνω των 60 στην πλειοψηφία τους συνταξιούχοι με περιορισμένες κοινωνικές δραστηριότητες απλοί πολίτες και όχι πολίτες αιχμής, εργασίας και κοινωνικής δράσης, καλούνται να πληρώσουν 100 ευρώ μηνιαίως αν δεν κάνουν το εμβόλιο.

Δηλαδή οι μικροσυνταξιούχοι των 400, 500, 600, ευρώ, οι απόμαχοι της ζωής κλεισμένοι στο σπίτι τους και καρφωμένοι στη πολυθρόνα τους καλούνται να πληρώσουν έναν φόρο επιπλέον και η σύνταξη τους να εκμηδενιστεί. Οι ηλικιωμένοι πρέπει να τιμωρηθούν κατά τον κ. Μητσοτάκη.


Δικαιολογία για την τιμωρία τους η μετάλλαξη «Ο».

Η μανία του κ. Μητσοτάκη για καθολικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό με πολλές τιμωρίες και με Εμβολιαστικό Φόρο σε όσους είναι σκεπτικιστές για το εμβόλιο εγείρουν πολλές απορίες.

Καλείστε και εσείς κ. Μητσοτάκη να δείξετε στον ελληνικό λαό αν είστε αρνητής της Δημοκρατίας ή όχι.

Δημοσιοποιείστε τις συμφωνίες με τις εμβολιαστικές φαρμακευτικές εταιρείες.

Εξηγείστε γιατί ενισχύσατε τα κανάλια με 50 εκ, ευρώ ενώ με 27 εκ, θα είχαμε πρωτοβάθμια περίθαλψη και θα αντιμετωπίζαμε την πανδημία. Ότι έγινε και στην Πορτογαλία.

Γιατί δεν προχωρήσατε γρήγορα σε προσλήψεις ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού, όταν άλλες χώρες ήταν το πρώτο που έκαναν. 30.000 προσλήψεις είχαμε στην Πορτογαλία.

Εμφανίστε όλα τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για το πόσοι εμβολιασμένοι με τη δεύτερη και τρίτη δόση νοσηλεύονται ή νοσούν κατ’ οίκον. Κάθε μέρα στα μέσα ενημέρωσης καταγράφονται πλήρως εμβολιασμένοι να νοσηλεύονται. Από αναγνωρίσιμους τηλεδημοσιογράφους έως παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Δείξτε ότι σέβεστε το Συμβούλιο της Ευρώπης και τις κατευθυντήριες οδηγίες στο θέμα του εμβολιασμού για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού που περιέχονται στο Ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Μεταξύ των οδηγιών, τα κράτη-μέλη της ΕΕ παροτρύνονται να παρέχουν επαρκή ενημέρωση στους πολίτες ότι ο εμβολιασμός για τον Covid-19 δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υφίσταται οποιουδήποτε είδους πίεση για να εμβολιασθεί. (7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so; 7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;)

Η χώρα έχει ανάγκη τη Δημοκρατία κ. Μητσοτάκη και να ξέρετε αργά η γρήγορα ο λαός θα εμπεδώσει ότι ο φόβος του θα εξαφανιστεί μαζί με την εξάρτηση που τον τρέφει.

Έχετε τελειώσει από την πολιτική ιστορία με την ανακοίνωση σας. Ληξίαρχους φορομπήχτες και αρνητές της Δημοκρατίας ο ελληνικός λαός δεν τους ανέχεται. Το μέλλον σας θα είναι ίσως ως επίτιμος πρόεδρος ενός καταρρέοντος κόμματος.

Απόστολος Αποστόλου

Καθηγητής φιλοσοφίας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη