22 Ιαν 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η Ρωσία αναπτύσσει φρεγάτες και πυραυλάκατους στον Εύξεινο Πόντο, τελειώνουν οι χώρες της Δύσης τον Covid ενώ …


…το ΠΟΦ καλεί έκτακτη συνεδρίαση!

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι οι νεοταξίτες έχουν πανικοβληθεί. Αλλιώς δεν εξηγείται η άτακτη υποχώρηση της Αγγλίας, της Ιρλανδίας και του Βελγίου όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα για την “πανδημία” και τα Covid Pass. Η παραλλαγή Όμικρον έχει αλλάξει τα πάντα μέσα σε μερικές μόνο μέρες και έχει φέρει την απόλυτη ανατροπή σε όλα! Οι παρανοϊκοί και άρρωστοι ψυχικά νεοταξίτες, έχουν περιέλθει σε τρομερά αδιέξοδα και για να ξεφύγουν, προκαλούν τον Γ’ΠΠ!

Ήρθε λοιπόν η Τελική Αναμέτρηση;

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Αυτό που ζεί η ανθρωπότητα εδώ και ένα σχεδόν μήνα, είναι πραγματικά ασύλληπτο σε μέγεθος. Δεν είναι απλά και μόνο ότι το ψέμμα καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Αυτό το περιμέναμε, ούτως ή άλλως. Εδώ συμβαίνουν πραγματικά “Τα Ύστερα του Κόσμου”!

Οι – καταιγιστικές όπως ξεδιπλώνονται – εξελίξεις, δικαιώνουν απόλυτα το προηγούμενο άρθρο μου “2022, η ώρα της Ρωσίας και της Τελικής Αναμέτρησης”, καθώς είχα αναφέρει πως η Ρωσία θα θα φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει σε φάση απόλυτου “ματ” όσον αφορά το ΝΑΤΟ και τις επιδιώξεις του, πάνω στην προσπάθεια που κάνει για να αναγκάσει τους δυτικούς να σκεφτούν πάρα πολύ καλά τις επόμενες κινήσεις τους. Η Ρωσία φαίνεται πως πραγματικά δεν μπλοφάρει και πως τούτη τη φορά θα κάνει πράξη αυτά που λέει.

Από την άλλη, η κατάσταση με την “πανδημία”, δεν φέρνει τα αποτελέσματα που επεδίωκαν οι φασίστες παρανοϊκοί της ΝΤΠ. Η παραλλαγή Όμικρον “σκοπεύει” να …αρρωστήσει τους πάντες όσους εμβολιάστηκαν είτε ηθελημένα, είτε εκβιαζόμενοι, βάζοντας οριστική ταφόπλακα στο ψευδεπίγραφο “αφήγημα” των ψυχασθενών “οραματιστών”, οι οποίοι προσπάθησαν να εγκαταστήσουν την νέα λογική του 2+2=5, αλλάζοντας την ίδια την Ιατρική μέσω των επίορκων “γιατρουδάκων του ενός σέντ”, που για μια χούφτα δολλάρια έπαιξαν τον κλόουν στις ολοήμερες τηλε-παραστάσεις της ντροπής.

Η Αγγλία, εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα δια στόματος του – διεφθαρμένου, όπως αποδεικνύεται – Μπόρις Τζόνσον, ανακηρύσσει το τέλος της…πανδημίας, καταργώντας εντελώς μέτρα και πιστοποιητικά υγείας και πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα, με τον μισό και πλέον πληθυσμό της να έχει μολυνθεί από την παραλλαγή Όμικρον. Λίγες μέρες αργότερα, ακολουθεί και η Ιρλανδία, η οποία μάλιστα δυό βδομάδες πρίν, είχε ανακοινώσει ότι η ενισχυτική (3η) δόση του εμβολίου θα γίνει…υποχρεωτική για όλους! Μ’ άλλα λόγια, η απόλυτη κωλοτούμπα!

Τον χορό μάλιστα της απόλυτης ανατροπής, όπως πιθανόν να θυμάστε, είχε ξεκινήσει η…Δανία(!) και μάλιστα την εποχή όπου μεσουρανούσε η παραλλαγή Δέλτα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες στην Κομισιόν.

«Από τις 10 Σεπτεμβρίου ο κορωνοϊός δε θα είναι μια κοινωνικά κρίσιμη ασθένεια» έγραψε σε tweet ο Δανός υπουργός Υγείας, Μάγκνους Χεουνίκε, δίνοντας το σύνθημα της επιστροφής στην κανονικότητα. Μετά ακολούθησε η Νορβηγία μόλις έσκασε “μύτη” η Όμικρον, αγνοώντας παντελώς τις… “αγωνίες” των νεοταξιτών και μετά ακολούθησε το Βέλγιο, τη στιγμή μάλιστα που η γειτονική Γαλλία του Μακρόν, ετοιμαζόταν να…τιμωρήσει παραδειγματικά τους ανεμβολίαστους και ανυπάκουους Γάλλους!

Σήμερα, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, σχεδόν η μισή ΕΕ έχει “τελειώσει” ή τείνει να τελειώσει το παραμύθι του “αφηγήματος“. Οι χώρες οι οποίες επιμένουν ακόμη (Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ελβετία) θα αντιμετωπίσουν στο βραχύ μέλλον τρομερό πρόβλημα. Ο κόσμος δεν πρόκειται να υπακούσει πλέον στο νέο “αφήγημα” περί αναγκαιότητας της 3ης δόσης η οποία θα μετουσιωθεί σε υποχρεωτικότητα κι αυτό αποδεικνύεται μέσω της “επανάστασης” των Αστυνομικών των χωρών αυτών, οι οποίοι εναντιώνονται ήδη σε κάθε οριζόντιο και σκληρό μέτρο περί υποχρεωτικότητας. Σε άρθρο που δημοσίευσε το “Κανένα Ζόρι” με τίτλο “Μετά την Αυστρία, τώρα και η Iσπανική Aστυνομία δηλώνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην ΤΥΡΑΝΝΙΑ του Covid”, αναφέρεται πως οι Αστυνομικές υπηρεσίες των χωρών της Ισπανίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και άλλων χωρών, σκοπεύουν να ενωθούν σε κοινό μέτωπο εναντίον των…κυβερνήσεων τους και αυτό αν επιτευχθεί, θα έρθουν πραγματικά τα πάνω κάτω.

Επειδή λοιπόν βλέπουν την απόλυτη ανατροπή να βρίσκεται πλέον πρόκειται των πυλών, η “παρέα” των παρανοϊκών ψυχασθενών της ΝΤΠ με επικεφαλής τον πραγματικά ψυχικά άρρωστο Κλάους Σβάμπ, συγκαλεί πανικόβλητο έκτακτη συνεδρίαση μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, προφανώς για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Αυτό που φοβόντουσαν τα ελεεινά αυτά μισάνθρωπα κτήνη, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Η μαθηματική Θεωρία του Χάους, επιβεβαίωσε με τον πιο πειστικό τρόπο το ότι “ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΕΠ’ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ”. Αυτό που έτρεμαν οι νεοταξίτες, βγήκε μπροστά τους με τρόπο τέτοιο, που άνετα θα μπορούσε να ονομαστεί τραγικός.


Τι πραγματικά συμβαίνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού


Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι οι νεοταξίτες θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια και το έργο που ξεκίνησαν εδώ και πολλά χρόνια. Αντιθέτως, πιστεύω πως θα εντείνουν τις προσπάθειες ακόμη περισσότερο, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να χτυπήσουν γροθιά στο μαχαίρι.

Πρώτα από όλα, καθώς φαίνεται πλέον ολοκάθαρα, θα προσπαθήσουν να αιματοκυλίσουν τον κόσμο. Θα τα παίξουν όλα για όλα, έχοντας ήδη ετοιμάσει το πλάν Β για τα τομάρια τους. Και ο μόνος τρόπος που τους απομένει, είναι η σύγκρουση με τη μισητή Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, που δεν λέει να υποκύψει, παρά τις απίστευτες προσφορές που του έκανε παλαιότερα η παρέα του Σβάμπ στο να συμμετάσχει στην Νέα Πραγματικότητα που ετοιμάζουν. Ο Πούτιν τα ήθελε…όλα δικά του και εκεί η μοιρασιά χάλασε.

Το πρόσφατο (χτεσινό για την ακρίβεια) ρεπορτάζ του Κάρλσον Τάκερ του Fox News, τα λέει όλα. Και βγάζει ακόμη περισσότερες ειδήσεις. Μπορείτε να το βρείτε στο σύνδεσμο https://youtu.be/PqfyZ618Bks ή να το ψάξετε στο YouTube με τη φράση “Tucker: We ‘re moving closer to war”.

O τύπος αυτός δεν είναι καθόλου τυχαίος. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους, αν όχι ο κορυφαίος δημοσιογράφος-αναλυτής του παραδοσιακά προσκείμενου στους Ρεμπουπλικάνους καναλιού ιδιοκτησίας Μέρντοκ.

Ο Τάκερ αναφέρεται πρώτα στον μεγάλο κίνδυνο πρόκλησης Παγκοσμίου Πολέμου αναφέροντας ότι “Οι Ρώσοι κατεβάζουν την αρμάδα τους γεμάτη οπλισμένους πυραύλους κοντά στις ακτές της Ουκρανίας και ο Λευκός Οίκος ασχολείται με τις…υποχρεωτικότητες και τον χαβά του”, ενώ στη συνέχεια αναφέρει πως “Αν ο Λευκός Οίκος υποπέσει στο σφάλμα της μη υποχώρησης, η Αμερική θα συρθεί σε έναν πόλεμο σχεδόν…γυμνή! Η Ρωσία αυτή τη στιγμή υπερτερεί σε οπλισμό, έχει αναπτύξει στρατηγικά όπλα μεγάλης ισχύος και αν κατέβει τελικά στον πόλεμο, θα την ακολουθήσει η Κίνα που αφορμή ζητάει να λύσει μια και καλή τις διαφορές της με τη Δύση”. Στη συνέχεια “τρολλάρει” τον Μπάιντεν, λέγοντας ότι “Ενώ γύρω του η Γη τραντάζεται, ο Τζό (αποκαλεί με το μικρό του όνομα τον Πρόεδρο ειρωνεύοντας τον) πουλάει πνεύμα στους δημοσιογράφους, στο να μη του…κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τα δρώμενα μεταξύ Δύσεως και Μόσχας!” Και πράγματι ο Μπάιντεν, δεν δέχτηκε καμμία ερώτηση επ’ αυτού, αφήνοντας τον κόσμο ανημέρωτο για κάτι τόσο σοβαρό και – αν αποδειχθούν σωστοί οι φόβοι του Τάκερ – ίσως και μοιραίο για τις ΗΠΑ!

Η δεύτερη μεγάλη είδηση που ξεπήδησε από το ραδιόφωνο αυτή τη φορά του Fox News, είναι ότι ο ο ανώτατος ομοσπονδιακός δικαστής Λιούκ Μπάρνετ (αν άκουσα σωστά το όνομα του), επικοινώνησε απ’ ευθείας με τον Μπάιντεν και τον απείλησε με…καθαίρεση(!) αν προχωρήσει – παρά την περί του αντιθέτου απόφαση του Ανωτάτου Ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ – σε υποχρεωτικότητες εμβολιασμών και χρήση μάσκας στους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν ένας και μόνο εργαζόμενος μηνύσει την κυβέρνηση βασιζόμενος σε αυτή την απόφαση, το Δικαστήριο όχι μόνο θα τον δικαιώσει, αλλά και θα απαιτηθεί η άμεση παραίτηση του Προέδρου Μπάιντεν από το αξίωμα του και η άμεση απομάκρυνση του από τον Λευκό Οίκο! Όπως ακριβώς το διαβάσατε!

Δεν ξέρω το τι θα πράξει τελικά ο Μπάιντεν ή το τι θα τον συμβουλέψουν οι “συμβουλοί του” (το γράφω σε εισαγωγικά γιατί οι “σύμβουλοι” αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους της “παρέας” Σβάμπ και ουσιαστικά μεταφέρουν σε αυτόν τις…εντολές τους), αλλά τα πράγματα με αυτό το μπλέξιμο με τον Νόμο, δεν θα τους βγεί σε καλό. Κι αυτό διότι πάνω από το 60% αυτή τη στιγμή στην Αμερική έχει γυρίσει αναφανδόν υπέρ της πολιτικής Τράμπ και στις επερχόμενες εκλογές για τη Βουλή των Αντιπροσώπων η διαφορά μεταξύ Ρεμπουπλικανών και δημοκρατικών θα είναι χαώδης. Κάτι ψυθιρίζεται ότι πρόκειται για διαφορά 70%-30%, μιας και μέχρι την ώρα αυτή, η δημοφιλία του Μπάιντεν έχει πέσει στα 25%, πράγμα που δεν έχει ποτέ ξανασυμβεί για νεοεκλεγέντα πρόεδρο ΗΠΑ. Επομένως, έχουμε να κάνουμε με κατάσταση που δεν…μαζεύεται, όσο κι αν το προσπαθήσει κανείς.

Παρ’ όλα αυτά, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μπλίνκεν, βγήκε χτές και είπε πως “Η Ρωσία θα πρέπει να το ξανασκεφτεί (για επίθεση στην Ουκρανία) διότι οι συνέπειες θα είναι τραγικές γι’ αυτήν. Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να εκβιαστεί, ούτε οι χώρες οι οποίες θέλουν να μπούν στη συμμαχία. Αν η Ρωσία δεν συνετιστεί και προχωρήσει στις απειλές της, τα μέτρα εναντίον της θα είναι πολύ σκληρά”.

Μένει να δούμε τελικά τόσο την αποφασιστικότητα του Πούτιν, όσο και τις …απειλές Μπλίνκεν. Πάντως, το σκηνικό μόνο ευοίωνο δεν είναι.

Πού καταλήγουμε λοιπόν;

Κατ’ αρχάς να δηλώσω με παρρησία πως δεν θέλω επ’ ουδενί να παραστήσω τη Κασσάνδρα. Με όλα αυτά τα πραγματικά απίστευτα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Το όλο σκηνικό ασφαλώς και μυρίζει έντονα “πόλεμο”, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε το είδος του πολέμου αυτού καθώς και τι άλλο μπορεί να φέρει. Οπότε, καλό είναι να κρατάμε τις…αποστάσεις και να αποφεύγουμε εί δυνατόν τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι το “αφήγημα” της παρέας των Καμπαλιστών καταρρέει. Και καταρρέει επειδή ο Θεός το θέλει. Τώρα, από κεί και πέρα το τι θα πράξουν αυτοί και κατά πόσο θα τους βοηθήσει ο Οξαποδώ να ξεπεράσουν τον σκόπελο, μένει να το δούμε.

Επίσης, αυτό που πάλι ξέρουμε είναι η κατάληξη του σεναρίου του Μεγάλου Πολέμου που έχουν προφητεύσει οι Άγιοι Γέροντες μας. Το μόνο που μένει, είναι το αν θα δούμε όντως αυτόν τον Μεγάλο Πόλεμο να εξελίσσεται. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ο πόλεμος αυτός, όσο και καταστρεπτικός κι αν είναι, θα είναι η λύτρωση και η σωτηρία μας.

Χωρίς Σταύρωση συνέλληνες, Ανάσταση δεν υπάρχει. Και μέχρι στιγμής, εδώ και 12 συναπτά έτη, ζούμε το απόλυτο μαρτύριο. Στην αρχή ήταν τα μνημόνια, στη συνέχεια ήρθε και η “πολιτειακή ανωμαλία” που προφήτευσε ο Όσιος Ιωσήφ ο Βατοπεδινός και που ήταν η πλήρη καταστρατήγηση του Συντάγματος της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει και η έννοια “Πολιτειακή Ανωμαλία”. Ζούμε λοιπόν τα …βασανιστήρια πρίν τη Σταύρωση, η οποία θα έλθει με όλα τα δεινά που μπορεί να προκαλέσει ένας πόλεμος στη…γειτονιά μας. Και όχι μόνο αυτό, γιατί καραδοκεί και η απειλή των λαθρομεταναστών-Πακιστανών, οι οποίοι είναι ικανοί αν “διαταχθούν”, να ισοπεδώσουν τα πάντα.

Αυτό που θα συμβουλεύσω σε όλους τους συμπατριώτες μου, είναι ΥΠΟΜΟΝΗ και κυρίως ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ. Εφ’ όσον πιστεύουμε όλοι στον Έναν και Μοναδικό Τριαδικό Θεό και ομολογούμε παντού την πίστη μας, ο Θεός θα φροντίσει για εμάς. Μπορεί να επιτρέψει κι άλλα δεινά να συμβούν παράλληλα με τον Πόλεμο, αλλά τους πιστούς Του θα τους σκεπάσει.

Κρεμάστε έναν Σταυρό πάνω από τη πόρτα σας και κανείς δεν θα σας πειράξει. Κρατάτε αναμμένο το καντήλι στο εικονοστάσι ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ και κανείς δεν θα πλησιάσει το σπίτι σας αν έχει κακές προθέσεις. Το ξέρω γιατί το ζώ αυτό. Και από τη δική μου ταπεινή εμπειρία σας το δηλώνω.

Υπομονή λοιπόν και πίστη κι ας έρθει ό,τι είναι να έρθει. Καλοδεχούμενο, εφ’ όσον μας οδηγήσει στην πολυπόθητη Ανάσταση.

Πύρινος Λόγιος

sergioschrys@outlook.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη