18 Ιαν 2022

Heidi Klum: Ο λόγος που έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2 εκατ. δολάρια


Το supermodel εξήγησε πως το ασφαλιστήριο για το ένα της πόδι κοστίζει παραπάνω από το άλλο

Η Heidi Klum είχε ανέκαθεν τη φήμη της γυναίκας με τα ωραιότερα πόδια στην παγκόσμια showbiz και φροντίζει φυσικά, να τη διατηρήσει. Όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχει κάνει για τα πόδια της.

«Είναι περίεργο το τι φτάνουν να κάνουν καμιά φορά οι άνθρωποι», είπε αρχικά η Heidi Klum, προσθέτοντας πως το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει η ίδια είναι να ασφαλίσει τα πόδια της για 2 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, δήλωσε με περίσσιο χιούμορ πως τώρα που το σκέφτηκε καλύτερα, μάλλον αδίκησε το στήθος της, αφού το άφησε... ανασφάλιστο.

«Τα πόδια μου αξίζουν 2 εκατ. δολάρια. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι μάλλον με αδίκησα. Μάντεψε ποιο άλλο μέρος του σώματός μου θα έπρεπε να ασφαλίσω...», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο δείχνοντας το στήθος της.

Όπως εξήγησε αργότερα, το ένα της πόδι «κοστίζει» περισσότερα χρήματα από το άλλο και γι' αυτό ευθύνεται μία χειρουργική επέμβαση, στην οποία είχε υποβληθεί κατά τα παιδικά της χρόνια.

«Το ένα μου πόδι είναι πιο ακριβό, γιατί όταν ήμουν μικρή έπεσα πάνω σε κάτι γυαλιά, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μία τεράστια ουλή από την επέμβαση που έκανα. Προφανώς, δεν την έχετε προσέξει ποτέ, γιατί την καλύπτω συνεχώς με σπρέι μαυρίσματος», είπε η Heidi Klum, εξηγώντας ύστερα πως το ένα της πόδι είναι ασφαλισμένο για 1,2 εκατ. δολάρια, ενώ εκείνο με την ουλή για 1.

Ανάμεσα στις σταρ που έχουν «ασφαλίσει» μέρη του σώματός τους είναι και η Madonna, η Miley Cyrus και η Mariah Carey.

Η Madonna έχει ασφαλίσει το στήθος της για 2 εκατ. δολάρια, η Miley Cyrus τη γλώσσα της για 1 εκατ. και η Mariah Carey τη φωνή της για 35 εκατ. δολάρια.
[ΠΗΓΗ]

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη