19 Ιαν 2022

Διάσημες που αρνήθηκαν να κάνουν γuμνές σκηνές


Ορισμένες διασημότητες αισθάνονται εντελώς άνετα με το να τα αποκαλύπτουν όλα και δεν χρειάζεται να παίρνουν ντουμπλέρ για τις πιο εκτεθειμένες σκηνές στις ταινίες και τις σειρές.

Υπάρχουν, ωστόσο, άλλες διασημότητες που δεν αισθάνονται άνετα με τον κόσμο να βλέπει το σώμα τους και έχουν ρήτρες που αναφέρουν τόσα πολλά στα συμβόλαιά τους.
Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker ήταν ένα από τα αστέρια του Sex and the City, και ενώ κάποιες συμπρωταγωνίστριές της φαινόταν να μην έχουν πρόβλημα με γuμνές σκηνές, εκείνη αρνήθηκε εξ' αρχής. Η Parker είχε μάλιστα μια ρήτρα στο συμβόλαιό της και το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Hollywood Reporter.
Kristen Bell

Η Kristen Bell είπε στο περιοδικό Women's Health ότι προτού εμφανιστεί στο House of Lies φορώντας μόνο τα εσώρουχά της (έπαιζε τον ρόλο της Jeannie Van Der Hooven), φρόντισε να γυμναστεί πολύ. Ταυτόχρονα όμως, αποκάλυψε ότι αν και τα πήγαινε καλά με το να ποζάρει συχνά με τα εσώρουχά της οπότε το αποφεύγει σε γενικές γραμμές.
Rebel Wilson

Η Rebel Wilson είναι άλλη μία ηθοποιός που έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιό της για το πόσα είναι διατεθειμένη να δείξει. Μίλησε για την πολιτική της σε μια συνέντευξη με τη Marie Claire για το τεύχος τους Ιουλίου 2016 και πώς αρνήθηκε να ενδώσει, παρά το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι στη βιομηχανία προσπαθούσαν να την πείσουν για το αντίθετο.
Mandy Moore

Η Mandy Moore είπε στο USA Today το 2007 ότι ο λόγος που δεν θα γύριζε ποτέ γuμνές σκηνές είναι ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει καμία ανάγκη για αυτές. Είπε, "Θα ήταν εντελώς άβολο να περπατήσω στο δρόμο και να ξέρω ότι το άτομο που περνούσε με είχε δει χωρίς τα ρούχα μου. Έχω απορρίψει αρκετούς ρόλους όπου οι παραγωγοί ή οι σκηνοθέτες ή οι σεναριογράφοι δεν άλλαζαν γνώμη".
Julia Roberts

Η καριέρα της Julia είναι πετυχημένη πολλές δεκαετίες και, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη γκάμα ρόλων, το μόνο πράγμα που ισχυρίζεται ότι δεν θα κάνει ποτέ σε μια ταινία είναι να γδυθεί. "Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι παράσταση. Το να παίζω χωρίς τα ρούχα μου είναι ντοκιμαντέρ..."


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη