27 Μαΐ 2022

Κυκλοφορει ακομα??Ιάπωνας ξόδεψε 14.000 ευρώ σε στολή σκύλου επειδή «ονειρευόταν να γίνει ζώο»


Ένας Ιάπωνας ονόματι Τόκο-σαν ξόδεψε περίπου 14.000 ευρώ προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, και να μπει «στο πετσί» εντός τετράποδου ζώου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο εκκεντρικός άνδρας ανέθεσε στην....εταιρεία Zeppet – που φτιάχνει κουστούμια και ομοιώματα για τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές – να κατασκευάσει για εκείνον μια άκρως ρεαλιστική στολή σκύλου. Η εταιρεία δέχτηκε και παρέδωσε την εντυπωσιακή στολή ενός κόλεϊ 40 ημέρες μετά την παραγγελία, με το κόστος της να ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια Γιεν (14.000 ευρώ).

Ενθουσιασμένος, ο Τόκο-σαν πόσταρε στα social media φωτογραφίες που τον έδειχναν με τη στολή, εξηγώντας στη λεζάντα της ανάρτησης ότι επέλεξε το κόλεϊ επειδή το αποτέλεσμα είναι περισσότερο αληθοφανές με ένα μεγαλόσωμο ζώο. «Σκέφτηκα ότι ένα μεγάλο ζώο κοντά στο μέγεθός μου θα ήταν καλή ιδέα, αφού έτσι θα ήταν πιο ρεαλιστική η στολή. Έτσι διάλεξα τον σκύλο».





Σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter με τη στολή ο Ιάπωνας ευχαρίστηκε την εταιρεία που τον βοήθησε να «κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να γίνει ζώο». Όπως εξηγεί ο άνδρας στις αναρτήσεις του, η στολή έχει περιορισμούς, αλλά επιτρέπει κάποιες κινήσεις του σώματος. «Αν κουνιέσαι πάρα πολύ όμως, δεν μοιάζεις πια με σκύλο», προειδοποιεί…

Ένα αλλόκοτο βίντεο κλιπ του Τόκο-σαν ντυμένου με τη στολή του κόλεϊ εμφανίστηκε στις αρχές Απριλίου στο YouΤube. Δείχνει τον άνδρα να στέκεται (στα τέσσερα) μπροστά από μία κάμερα, ενώ ακούγεται μια παιχνιδιάρικη μελωδία πιάνου. Κατόπιν ο άνδρας με τη στολή σηκώνει τις «σκυλίσιες πατούσες» του, σαν να χαιρετά, και στη συνέχεια κυλιέται στο πάτωμα με τα τέσσερα πόδια του στον αέρα.




Τα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του ο Τόκο-σαν έχουν διχάσει το κοινό, αφού κάποιοι τον συγχαίρουν για τη ρεαλιστικότητα και την ποιότητα του κοστουμιού, ενώ άλλοι περιγράφουν το υλικό του ως ανατριχιαστικό, βαρετό και ανούσιο. «Όσα λεφτά κι αν ξοδέψεις δεν θα γίνεις ποτέ αληθινό σκυλί», γράφει ένας σχολιαστής σε βίντεο του Τόκο-σαν.

Υπάρχουν φυσικά και ορισμένοι που «αναγνωρίζουν το δικαίωμά του να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει», και τον συγχαίρουν για το κουράγιο του να κυνηγήσει τα όνειρά του: «Το βρίσκω τέλειο που είσαι Κόλεϊ. Μην αλλάξεις ποτέ, εκτός κι αν το θες εσύ!».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη