19 Μαΐ 2022

ΜΑΛΛΙΑ -ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ - «ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ


Στα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης -Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και Επικεφαλής Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ΝΕΤ 24(RISE TV), στον Βασίλη Ταλαμάγκα και τον Κώστα Αργυρό .
Οκ. Παπαδημουλης ανέφερε xχαρακτηριστικά: «Θα κριθούμε όχι... στις εσωκομματικές κάλπες αλλά στις εθνικές κάλπες και μέχρι τότε χρειαζόμαστε , δουλειά, ενότητα, πρόγραμμα και γερό ενωμένο κόμμα. Γιατί ο στόχος του Τσίπρα δεν ανήκει στον Τσακαλώτο, αλλά στον Μητσοτάκη».
«Αυτό που δε χρειαζόμαστε, είναι λογικές του τύπου ‘’ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα’’.
Έδωσα κι εγώ μια μικρή συμβολή σε αυτή τη κατεύθυνση σαράντα χρόνια στη Κεντρική Επιτροπή ενός αριστερού κόμματος, είναι αρκετά.
Μπορώ να συνεχίσωνα υπηρετώ τις ίδιες αξίες χωρίς να κατέχω κομματικά αξιώματα.
Πρωτοεκλέχθηκα στη Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εσωτερικού σε ηλικία είκοσι επτά ετών, πριν ακριβώς σαράντα χρόνια.
Νομίζω ότι αυτό δείχνει τι θέλω, ως ένας από τους ιδρυτές του συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, και με την άνεση αυτή, ότι δεν είμαι κολλημένος στη καρέκλα ούτε του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ούτε του Ευρωβουλευτή ούτε του κομματικού στελέχους».«Λέω στον αγαπημένο μου Αλέξη Τσίπρα που τον έχω στηρίξει και τον στηρίζω διαχρονικά, όσο λίγοι μέσα στο κόμμα - στη πράξη κι όχι στα λόγια - ότι για να πετύχουμε τη νίκη στις εκλογές, χρειαζόμαστε το ‘’όλες και όλοι μαζί’’.
Μην ακούει διάφορους που του λένε ότι για να καλπάσει στην εξουσία πρέπει να διώξεις κάποιους που είναι ‘’βαρίδια’’. Αυτά δεν είναι συνταγές επιτυχίας».
Ολόκληρη η δήλωσή του στην εκπομπή ΝΕΤ24
εδώ:


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη