29 Μαΐ 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ: – Ισραηλινό μήνυμα στο Ιράν – Γιγαντιαία άσκηση στην Α. Μεσόγειο με προσομοίωση επίθεσης κατά των ”Φρουρών της Επανάστασης”


Tην στιγμή που εξελίσσεται σε θρίλερ η υπόθεση «κρατικής πειρατείας» από το Ιράν με την κατάληψη δύο ελληνικών τάνκερ στον Περσικό Κόλπο, το Ισραήλ στέλνει μήνυμα στους ”μουλάδες” της Τεχεράνης!

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Babak Taghvaee, αύριο οι Ισραηλινές ΕΔ θα ξεκινήσουν την άσκηση Agapinor-2022, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Ειδικές Δυνάμεις, καθώς και οι μοίρες μεταφοράς, ελικοπτέρων, μαχητικών και drone της Ισραηλινής ΠΑ, θα προσομοιώσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Ιρανών ”Φρουρών της Επανάστασης”.

Η άσκηση Agapinor-2022 είναι η τελική φάση της άσκησης Charriots of Fire. Αυτή η άσκηση δεν είναι μόνο για προσομοίωση αεροπορικής επιδρομής σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, είναι για τα πάντα και θα εμπλακούν σχεδόν όλες οι μοίρες της αεροπορίας και έξι μονάδες ειδικών δυνάμεων. Θα προετοιμαστούν για έναν πόλεμο πολλαπλών αξόνων με το Ιράν.

directus.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη