20 Μαΐ 2022

Ρωσία και ΝΕΑ ΤΑΞΗ! Η επόμενη μέρα της Ουκρανίας – Άρθρο «ΦΩΤΙΑ»


Τι θα αποφασίσει ο Πούτιν;;;

Πολλοί άνθρωποι σήμερα είναι μπερδεμένοι. Αντιλαμβάνονται όλο αυτό που συμβαίνει ως κατάρρευση του οικείου τους κόσμου.

Απόσπασμα από το άρθρο του Vladimir Moshegov***

Κάποιος μπορεί να κατανοήσει την σύγχυση αυτών των ανθρώπων. Η αλήθεια είναι: Ο Φεβρουάριος του 2022 δεν ήρθε ξαφνικά, δεν ήρθε από μόνος του. Για παράδειγμα, τι είχε συμβεί τον Μάρτιο του 2020 ήταν ήδη γνωστό: Η ανακοίνωση του ΠΟΥ για μια πανδημία που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό, το κίνημα Black Lives Matter και ένα είδος πραξικοπήματος στην Αμερική, όπου ο Τραμπ γκρεμίστηκε από το βάθρο του, όπως και ένα νέο βιβλίο του Schwab, Η Μεγάλη Επανεκκίνηση. Δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι ελίτ αυτού του κόσμου βλέπουν το μέλλον πολύ διαφορετικά από ό,τι η αφελής νεολαία ή οι πολιτικά… ανιδιοτελείς πολίτες.

Το βιβλίο «COVID-19: The Great Reset» του οικονομολόγου Klaus Schwab, του ιδρυτή και προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, παρουσιάζει την ακόλουθη πραγματικότητα: Κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, οι πολυεθνικές αναλαμβάνουν τα πάντα, ένας «κανονικός» άνθρωπος έχει (ή θα έχει) μόνο έναν ψηφιακό λογαριασμό συνδεδεμένο με την κοινωνική του βαθμολογία), θα επέλθει μετάβαση στο ψηφιακό χρήμα, πλήρης ρομποτικός αυτοματισμός και (επομένως) η εισαγωγή ενός βασικού ελαχίστου εισοδήματος. Τέλος, η διακήρυξη της «Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης», στοχεύει να οδηγήσει στην ολική «συγχώνευση της φυσικής ταυτότητας ενός ατόμου με την ψηφιακή και βιολογική του ταυτότητα», σύμφωνα με την ομιλία του Schwab στο Σικάγο. Και η πανδημία COVID-19 χαρακτηρίστηκε ως η τέλεια στιγμή για μετάβαση σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Παρεμπιπτόντως, σήμερα εμφανίζονται όλο και πιο σοβαρές μελέτες σε έγκριτα περιοδικά που υποδηλώνουν την συμμετοχή αμερικανικών επιστημονικών και στρατιωτικών δομών στην ανάπτυξη του ιού COVID-19. Γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι η εμφάνιση του ιού την χρονιά των προεδρικών εκλογών στην Αμερική δεν ήταν καθόλου τυχαία. Εκ των πραγμάτων ο COVID-19 αναίρεσε όλα τα επιτεύγματα του Τραμπ και μια ψηφοφορία με «ταχυδρομική ψήφο» έφερε την νίκη στον Μπάιντεν και στο Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο μέχρι σήμερα λειτουργεί ως ο κύριος ιδεολόγος των μέτρων COVID-19.

Όλο το 2021 προωθείται μία «νέα πραγματικότητα για τον COVID, η οποία καθοδηγείται από τις ΗΠΑ. Και όλος ο κόσμος υπάκουα και ομόφωνα βάδισε προς την «Μεγάλη επανεκκίνηση» του Schwab. Μέχρι τη στιγμή που η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας ματαίωσε-ανέβαλε τα σχέδια. Με άλλα λόγια, αν δεν ήταν η 24η Φεβρουαρίου 2022, όλα τα παραπάνω θα είχαν συμβεί (σ.σ. Δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν όλα αυτά να συμβούν τελικά αφήνοντας την Ρωσία να πάρει την μισή Ουκρανία)

Ο Φεβρουάριος του 2022 έβαλε αρχικά ένα φρένο σε αυτό το σενάριο! Μπορούμε επίσης να πούμε: Στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Ρωσία ξεκίνησε τον αγώνα για το μέλλον της, για την θέση της στον 21ο αιώνα και για το όραμά της για το μέλλον του 21ου αιώνα. Και αυτό το μέλλον είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που βλέπουν ο Σβάμπ, ο Σόρος και το «Δημοκρατικό Κόμμα» των ΗΠΑ. Και για αυτόν τον λόγο, η Ρωσία παρακολουθείται στενά από όλο τον κόσμο, σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται στην Δύση και τα μέσα ενημέρωσης της, τα οποία ανήκουν σε μια χούφτα διεθνείς ολιγάρχες.

***Ο Vladimir Moshegov είναι δημοσιογράφος

el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη