29 Μαΐ 2022

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πρώτο μπάνιο της σεζόν και οι πόζες της ήταν... το κάτι άλλο!


Η Κατερίνα Καινούργιου, με μια νέα της δημοσίευση στο Instagram, "άναψε φωτιές", αφού πόζαρε μοναδικά με τα αγαπημένα της νέα μαγιό για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν!
Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της "Super Κατερίνα".


Η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz, μιας και η ίδια αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της και να προσέχει την σιλουέτα της, μιας και θέλει πάντοτε να δείχνει κομψή. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και σε κάθε εμφάνισή της, μιας και προτιμά να φοράει ρούχα, τα οποία τονίζουν τις καμπύλες της, αλλά και την λεπτή μέση της.


Το Σάββατο 28 Μαΐου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να ποζάρει με δυο διαφορετικά μαγιό, ένα πολύχρωμο ολόσωμο σε αποχρώσεις του πράσινου και ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο και επίσης της ταίριαζε πολύ. Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: «Strike a pose …και…πρώτο μπάνιο για φέτος»
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:







https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/734902/katerina-kainoyrgioy-ekane-to-proto-mpanio-tis-sezon-kai-oi-pozes-tis-itan-to-kati-allo

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη