29 Μαΐ 2022

Κατερίνα Καινούργιου - Πόζαρε με την πίσω όψη και "έριξε" το instagram


Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Με αφορμή λοιπόν την άνοδο της θερμοκρασίας η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA αποφάσισε να κάνει μια μικρή απόδραση μέχρι την θάλασσα.

Έτσι, η ίδια εκμεταλλέυτηκε για τα καλά τον καιρό μιας και όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έκανε το πρώτο μπάνιο στην θάλασσα για φέτος. Μεταξύ άλλων κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα εντυπωσιακό πράσινο εμπριμέ ολόσωμο μαγιό, αλλά και με ένα μαύρο μπικίνι.
Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου που "έριξε" το instagram

Άσχημα τα πράγματα στον ALPHA - Τι συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου για όσους δεν γνωρίζουν βρισκόταν στον ALPHA στην αρχή της μεγάλης της καριέρας, το 2010, στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Δέστε τους. Μετά πήρε μεταγραφή για άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και το 2021 κατέληξε πάλι εκεί με την πρωινή εκπομπή Super Κατερίνα που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Το τηλεοπτικό κοινό στην αρχή της σεζόν έδειξε την αγάπη και την εκτίμησή του προσφέροντάς της απλόχερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, βγάζοντας την πολλές φορές πρώτη στην ζώνη της, αλλά η πτώση δεν άργησε να έρθει αφού πια τα χαμηλά διψήφια έχουν κάνει την εμφάνισή τους.


Το πρωί της Τρίτης 24/5 δυστυχώς η Κατερίνα και οι συνεργάτες της - πέραν του Μικρούτσικου που απουσίαζε λόγω της υγείας του (δείτε εδώ όλα τα νεότερα) δεν κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού αφού το ποσοστό που σημειώθηκε στα μηχανάκια της Nielsen ήταν το 10,5%.

Το λίγο άσχημο της υπόθεσης ήταν ότι έχασε την δεύτερη θέση αφού την πέρασε πέρα από το Breakfast at Star (που συνήθως κάνει μονοψήφια) και το Πάμε Δανάη.
Πρωινή ζώνηΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 6,9
STAR: Breakfast at star 11,9
ΑΝΤ1: Το πρωινό 16,7
OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 5,9
ALPHA: Super Κατερίνα 10,5
MEGA: Πάμε Δανάη 10,6

Αναλυτικά τα τέταρτα: 9,3-12,2-12,0-12,2-11,1-11,0-9,5-11,8-10,1-7,9-9,6-9,4-10,4

Φυσικά, όλοι έχουν τις άσχημες μέρες τους και όσοι ασχολούμαστε με τα νούμερα καθημερινά γνωρίζουμε πως τις τελευταίες σεζόν τίποτα δεν είναι σταθερό και όλα μπορούν να ανατραπούν από μέρα σε μέρα. Αναμένουμε την αυριανή ημέρα για να δούμε αν το χθεσινό ήταν απλά τυχαίο ή αν... το κανάλι πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Ίσως την θεματολογία της συγκεκριμένης εκπομπής..https://www.youweekly.gr/article/news/690392-den-afhse-tipota-sthn-fantasia-h-katerina-kainoyrgioy-pozare-me-thn-pisw-opsh-kai-erikse-to-instagram
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη