27 Ιουν 2022

Ξυπνήστε !! Η Τουρκιά μας ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ κανονικά . Ενεργοποιήστε το άρθρο 48 του Συντάγματος και διώξτε τους Τούρκους διπλωμάτες.


ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Οι Τούρκοι ¨πήραν¨ τουριστικά το Αιγαίο με τον όρο «TurkΑegean» , ψαρεύουν όπου και όποτε θέλουν , δεσμεύουν με NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά όποια περιοχή θέλουν στο Ανατολικό Αιγαίο, παρουσιάζουν ως τετελεσμένα την ΑΟΖ στο ψευτο-Τουρκολιβυκό μνημόνιο και διεξάγουν έρευνες όπου θέλουν για πετρέλαιο και φυσικό αέριο , παραβιάζουν συνεχώς με πολεμικά αεροσκάφη τον Ελληνικό εναέριο χώρο και κατασκοπεύουν ανεμπόδιστα τα νησιά μας , διεξάγουν υβριδικό πόλεμο κάθε καλοκαίρι με το μεταναστευτικό , απειλούν με αποκλεισμό 152 Ελληνικά Νησιά και απαιτούν άμεση αποστρατικοποίηση , αποκαλούν Τουρκικά πολλά Νησιά μας και θεωρούν εδάφη τους τα Ίμια , αποκαλούν Τουρκική την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη , ενισχύουν το μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια σε βάρος μας , εξοπλίζουν αντιαεροπορικά την Ίμβρο και την Τένεδο ,έχουν σχέδιο επίθεσης όπως φάνηκε με τους 16 χάρτες που πρόσφατα δημοσίευσε του Ελληνικό ΥΠΕΞ ,καταλαμβάνουν βήμα- βήμα τα Βαρώσια στην Κύπρο , διώχνουν τους Ελληνο-κύρπιους που βρίσκονται κοντά στην Πράσινη γραμμή και τους παίρνουν τις περιουσίες τους και άλλα πολλά .

Εάν αυτά δεν συνιστούν πολεμική επιθετικότητα που να δικαιολογεί ΑΜΥΝΑ στο πεδίο χθες , τι είναι ;

Απ την άλλη η Ελλάδα απειλή με κείμενα από το διεθνές δίκαιο «κρυμμένη» πίσω από τις συμμαχίες του ….λόγου , περιμένοντας να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες …. και τα οικονομικά συμφέροντα .

Γιατί μας ξεφτιλίζεται σε παγκόσμια θέα κύριοι ; Γιατί δεν κάνετε έστω μια απέλαση Τούρκου διπλωμάτη; Γιατί δεν θέτετε συγκεκριμένα ( υπό τη μορφή σεναρίων) τις κόκκινες γραμμές μας ;

Ποιοι είστε ; Τι θέλετε στην χώρα μας;

Σημ. Ο Πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε το Ρουν της Ιστορίας . Ο Πόλεμος όμως Ελλάδας – Τουρκίας ( τις συνέπειες του οποίου τρέμουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ ,ΕΕ, Ρωσία , Βαλκάνια και ανθέλληνες στην Ελλάδα ) έφτασε , για να διορθώσει την ιστορία . ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ σ όλα τα επίπεδα «Ο Κύβος Ερρίφθη » και η εκδίκηση , για όλες της προσβολές της Τουρκίας έως τώρα , θα είναι γλυκιά .

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ …

Από την ¨Ελληνική¨ Γιάλτα της Κριμαίας /« Μυρμιδόνες » επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών υπό την…

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη