3 Ιουλ 2022

Καλεντερίδης: Ανιστόρητη δήλωση Μητσοτάκη! Οι μόνοι που θα πολεμήσουν για την Ελλάδα οι Κούρδοι (βίντεο)


Εννέα θέματα ανέλυσε στην ZOOM ο Σάββας Καλεντερίδης. Ο στρατηγικός αναλυτής ξεκίνησε τις τοποθετήσεις του από την ανάπτυξη του ελληνικού drone «Άρχυτας» και επεσήμανε τη σημαντικότητα να εκμεταλλευτούμε τα ελληνικά μυαλά


Στη συνέχεια σχολίασε το κόψιμο από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας της Deutsche Welle και του Voice of America και καυτηρίασε τη δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού στη Μαδρίτη περί τρομοκρατικών οργανώσεων, υπογραμμίζοντας ότι το κουρδικό κίνημα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το κίνημα απελευθέρωσης του 1821 στην Ελλάδα.

Παράλληλα έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για τους Κούρδους, υπογράμμισε την προσπάθεια της Τουρκίας να μπει στον ευρωστρατό, αλλά και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Metropoll. Αμέσως μετά αναφέρθηκε στη μεγαλομανία του Ερντογάν και το άδειασμα που δέχτηκε από το Κρεμλίνο.

Την αναβάθμιση των τουρκικών F-16 και την προσπάθεια των Ελλήνων ομογενών στις ΗΠΑ κατά αυτής της κίνησης. Ακολούθως άσκηση αυστηρή κριτική για τη συνεργασίας της Τουρκίας με τα Σκόπια στο Μοναστήρι στον τομέα της εκπαίδευσης, μίλησε για το περίεργο άρθρο του Forbes για τους ελληνικούς S-300 και στο τέλος ανέγνωσε άρθρο του Τούρκου διπλωμάτη, Ναμίκ Ταν, για την ιστορία του τριμερούς μνημονίου.

Δείτε την εκπομπή ZOOM.

1. Ελληνικό Drone «Αρχύτας»
2. Deutsche Welle και Voice of America
3. Η Τουρκία προσπαθεί να μπει στον ευρωστρατό
4. Δημοσκόπηση Metropoll στην Τουρκία 09:05
5. Η μεγαλομανία του Ερντογάν και το άδειασμα από Κρεμλίνο
6. Τουρκία και F-16
7. Συνεργασία Τουρκίας με Σκόπια στο Μοναστήρι στον τομέα της εκπαίδευσης| 17:39
8. Περίεργο άρθρο για τους S-300 στο Forbes| 18:36
9. Η ιστορία του τριμερούς μνημονίου – Άρθρο του Ναμίκ Ταν 

pentapostagma.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη