6 Ιουλ 2022

Σε συναυλία προς τιμήν του Σταύρου Ξαρχάκου θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής


Σε μια ακόμη δημόσια παρέμβαση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να προβεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα απευθύνει σύμφωνα με πληροφορίες χαιρετισμό σε συναυλία – τιμητική εκδήλωση για τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, στις 11 του μηνός Ιουλίου.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Άλσος Περιστερίου, με δωρεάν είσοδο και θα τραγουδήσουν σημαντικοί καλλιτέχνες όπως η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Ηρώ Σαΐα. Την τιμητική εκδήλωση θα ανοίξουν με χαιρετισμό ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης και ο κ. Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί επί πολλά χρόνια στενή φιλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο που για όσους θυμούνται, το χρονικό διάστημα 2000 με 2004 ήταν ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καραμανλής είχε μιλήσει δημόσια και την 1η Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών», που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη