5 Ιουλ 2022

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι έγκυος


Σύμφωνα με πληροφορίες, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της - Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Δεν θα αργήσουν να προχωρήσουν και σε επισημοποίηση της σχέσης τους
Χαράς ευαγγέλια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν γονείς.


Η παρουσιάστρια τα τελευταία δυο χρόνια έχει βρει την ηρεμία και την ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της στα social media οι δυο τους είναι αχώριστοι.


Η παρουσίαστρια, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Θέλουν να γίνουν γονείς
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!» άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».


Κάποιοι, μάλιστα, αναφέρουν ότι δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού».

«Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο», ανέφερε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Τι είχε πει η Κωνσταντίνα για τον Βασίλη και το ενδεχόμενο ενός παιδού
Σε πρόσφατες δηλώσεις της παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον χρόνο που βλέπονται: «Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω».

Στην ερώτηση αν στα μελλοντικά τους σχέδια είναι ο γάμος η παρουσιάστρια απάντησε λακωνικά: «Πολλά πράγματα σκεφτόμαστε».


Όταν την ρώτησαν για το αν επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φανερά αμήχανη, είπε: «Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε και αυτά. Αυτά δεν συζητιούνται δημόσια».https://www.protothema.gr/life-style/article/1261543/konstadina-spuropoulou-einai-eguos/?utm_source=rss
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη