4 Ιουλ 2022

Αναβρασμός στη Νέα Δημοκρατία με τον Μητσοτάκη να μαζεύει για υποψήφιους πρώην Πασόκους


Μάζεψε και τη σύμβουλο του Γιωργάκη, την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών και χόρευε ζεϊμπεκιές με τους Τούρκους


Στα «κάγκελα» θα βγουν σε λίγο οι νεοδημοκράτες με τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, που βάζει για υποψήφιους όποιους πρώην πασόκους βρίσκει, για να κάνει πράξη το άνοιγμα στο κέντρο!

Έτσι ανακοίνωσε ότι στην Α΄ Αθήνας υποψήφια θα είναι η αντιδήμαρχος του ανιψιού του Κώστα Μπακογιάννη, η Άννα Ροκοφύλλου. Πρόκειται για την κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Ροκόφυλλου. Ήταν και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, ενώ υπήρξε και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών!

Η Άννα Ροκοφύλλου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ανακοίνωσε ότι:
«Έχοντας μια πολύχρονη προσωπική και οικογενειακή πολιτική διαδρομή στο χώρο του Προοδευτικού Κέντρου και της Σοσιαλδημοκρατίας, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές αποφάσισα να συστρατευθώ με το εκσυγχρονιστικό ρεύμα σταθερότητας και συνέχειας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπλα μου στη νέα αυτή προσπάθεια θα είναι η επαφή μου με τους Αθηναίους, που σφυρηλατήθηκε στα 25 χρόνια που τους υπηρετώ ως αυτοδιοικητικό στέλεχος. Και ελπίζω ότι θα βρεθούν δίπλα μου, συμμεριζόμενοι την άποψή μου ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης, σιγουριάς και ανανέωσης που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019».

Τραβάνε τα μαλλιά τους και στο Αγρίνιο! Καθώς στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βάζει ο Κυριάκος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Έχει να γίνει μέχρι τις εκλογές κυριολεκτικά της κακομοίρας!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη