17 Αυγ 2022

Κρήτη: Δύο αδέρφια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε γλέντι – Συνελήφθη ένας άντρας


Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν δύο αδέρφια σε γλέντι στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μία σύλληψη για το μαχαίρωμα που δέχθηκαν δύο αδέλφια τα ξημερώματα στο Καστέλι.


Έχει συλληφθεί ένας 25χρονος Έλληνας ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή, λίγη ώρα μετά το περιστατικό, Σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 25χρονος φέρεται να τραυμάτισε τα δύο αδέλφια για λόγους που διερευνά η Αστυνομία. Ο ένας από αυτούς, ο 24χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, ενώ ο 20χρονος αδελφός του που έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά στην πλάτη, θα εξεταστεί από θωρακοχειρουργό ενώ μπήκε και σε ειδικό μηχάνημα που μαζεύει υγρά από τους πνεύμονες.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κρητικής βραδιάς στο Καστέλι, όπως αναφέρει το ekriti.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν, ενώ χόρευαν περίπου 50 άτομα στην πίστα, ο 25χρονος βρισκόταν στη μέση. Ο ένας από τα δύο αδέρφια πήγε να περάσει και τότε ο 25χρονος φέρεται να του έβαλε τρικλοποδιά. Ακολούθησε λεκτική - αρχικά - αψιμαχία, έπεσαν μπουνιές και ακολούθησε το μαχαίρωμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το αιματηρό περιστατικό:

«Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα το πρωί (16.08.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2022), σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη