10 Δεκ 2022

Αγνώριστη και… υπερβολικά σeξι η Σοφία Χατζηπαντελή λίγους μήνες μετά το GNTM


Πριν από λίγες ημέρες έκανε botox μπροστά στον φακό και μοιράστηκε την διαδικασία με τους διαδικτυακούς της φίλους στo instagram, ενώ πριν από λίγες ώρες η νέα ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο των media αφού μοιάζει… πιο καυτή και διαφορετική από ποτέ!


Η αλήθεια είναι πως η Σοφία Χατζηπαντελή περνώντας από το GNTM και φεύγοντας από αυτό είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει σήμερα.
Εμείς την γνωρίσαμε μαυρομάλλα, με μακρύ μαλλί, ενώ τώρα είναι ginger με κοντό καρέ που την κάνει… πιο καυτή από ποτέ!
Η νέα εικόνα της Σοφίας

Υπενθυμίζουμε πως η Σοφία από την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό και γι΄ αυτό το λόγο δεν μιλάει τόσο καλά αγγλικά.

Προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ τον μήνα.


Το μοντέλο, λίγο πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν και αγκαλιάσει την τριχοφυΐα ανάμεσα στα μάτια της, έκανε ακόμα πειράματα με το πώς ήθελε να διατηρεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube.

Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο μας αποκαλύπτει 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, τη βλέπουμε αρκετά διαφορετική από την σημερινή της εικόνα. Το unibrow δεν υπάρχει και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα.


Δύο χρόνια μετά, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε συνέντευξη στο κανάλι StyleLikeU. Εκεί, οι καλεσμένοι μιλούν για τον εαυτό τους και την εξέλιξή τους, ενώ παράλληλα γδύνονται και ξεβάφονται μπροστά στον φακό, μέχρι να μείνουν με τα εσώρουχά τους, στην πιο αυθεντική και ευάλωτη εκδοχή τους.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει αν με νοιάζουν τα βλέμματα. Φυσικά με νοιάζουν, με κοιτάνε όλη την ώρα. Αλλά με κοιτάζουν όλη μου τη ζωή και όχι για τα φρύδια μου. Με κοίταζαν πάντα για το στιλ μου. Πιστεύουν ότι το κάνω για να τραβήξω την προσοχή. Επίσης πιστεύουν ότι έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Πέρασα μια περίοδο που φορούσα γυαλιά ηλίου κάθε μέρα για να κρύψω τα φρύδια μου. Έσκυβα το κεφάλι γιατί ήμουν τόσο ανασφαλής. Την ίδια μέρα, όταν ήμουν στο σπίτι μου, κοιταζόμουν στον καθρέφτη, το έβλεπα και έλεγα ‘μου αρέσει πολύ, είναι πολύ κουλ’. Μόλις έβγαινα έξω στον κόσμο, ήταν όλο λάθος. Μου φαινόταν τρελό που άλλαζα έτσι γνώμη και αγαπούσα και μετά μισούσα τον εαυτό μου εξαιτίας όλων των άλλων».

https://www.in.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη