1 Φεβ 2023

Αλέξη, «έχουν γνώσιν οι φύλακες»


Την περασμένη εβδομάδα, κατά την τριήμερη «μάχη» στη Βουλή, μετά από την Πρόταση Μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Κυβέρνησης, αντιληφθήκαμε πλήρως, πώς θα διαμορφωθεί από εδώ και πέρα, το πολιτικό κλίμα, μέχρι την ημέρα που θα στηθούν οι κάλπες.


Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ήταν πρόβα τζενεράλε, για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Άλλωστε σε αυτή την εργώδη επιχείρηση, συμβάλλει και το γεγονός, ότι οι Εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής, με αποτέλεσμα, να μην είναι απόλυτα ευκρινές σήμερα, εάν ο νικητής της πρώτης Κυριακής, που θα είναι ούτως ή άλλως η Νέα Δημοκρατία, θα μπορέσει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
ΑπόψειςΓιάννης Μιχαήλ
Για την δεύτερη, δεν το συζητάμε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ηγηθεί, για άλλη μια τετραετία, της νέας Κυβέρνησης της Ν.Δ., η οποία θα συνεχίσει το έργο των αλλαγών, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Αυτό το γνωρίζουν, πάρα πολύ καλά, οι αριστεροί δολοπλόκοι, τυφλωμένοι, όμως, από το πάθος τους εναντίον του πρωθυπουργού, δεν ορρωδούν προ ουδενός, ακόμα κι αν η χώρα, στην δύσκολη αυτή συγκυρία, με τους εχθρούς να παραμονεύουν γύρω μας, περάσει μια περίοδο αστάθειας.


Αυτό ήταν και το σχέδιο της απλής αναλογικής, το οποίο το ψήφισαν, πριν το τέλος, της θλιβερής διακυβέρνησής τους.

Άλλωστε ο Τσίπρας, υιοθέτησε ασμένως, τον γνωστό αφορισμό του Κινέζου ηγέτη, Μάο Τσε Τουνγκ, που είχε πει «μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση».

Έτσι, οδεύουμε προς τις Εκλογές, μέσα σε ένα κλίμα, που θα είναι εμποτισμένο με άφθονο δηλητήριο, το οποίο περιέχει τοξικά υγρά. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με την ομιλία του στην Βουλή, εκτός του ότι κατηγόρησε τον πρωθυπουργό με πεζοδρομιακές εκφράσεις (βλάξ ή ένοχος), έδειξε για μια ακόμη φορά, ότι ηγείται μιας παράταξης από ετερογενή στοιχεία, οι οποίοι ποσώς ενδιαφέρονται για τα ζέοντα προβλήματα της πατρίδας μας και τον απεγκλωβισμό της, από τις τεράστιες αγκυλώσεις, που την κρατούν καθηλωμένη.

Όλοι αυτοί «οι χρήσιμοι ηλίθιοι» ειδικού σκοπού, ευαισθητοποιούνται με την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ακόμα κι αν είναι ασύστολα ψεύδη (όπως με την υπόθεση στον Έβρο), όμως δεν τους συγκινεί, η προσπάθεια χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι είναι ταγμένοι στην υπεράσπιση της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Και για την τιμή της Ελλάδος θυσιάζονται, όπως έγινε με τους δύο πιλότους που βρήκαν τραγικό θάνατο στα νερά του Ιονίου. Οι νουνεχείς πολίτες της πατρίδας μας, πρέπει να αποφασίσουν, με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν. Εάν θέλουν την χώρα έρμαιο στην βουλιμία των εχθρών μας, ας ψηφίσουν εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, ότι θα γκρεμίσουν τον φράχτη στον Έβρο και πώς «αν μας πάρουν και κάποιο νησί οι ακατονόμαστοι, δεν πειράζει».

Δεν θα αναφερθούμε στα άλλα ανομήματα (προδοσία της Μακεδονίας, Novartis, Μάτι, μνημόνιο, ψεύδη, κωλοτούμπα κ.λ.π) γιατί είναι πάρα πολλά Αλέξη… Και εκτός των άλλων «έχουν γνώσιν οι φύλακες»…
https://www.lykavitos.gr/news/opinion/aleksi-exoun-gnosin-oi-fylakes

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη