6 Φεβ 2023

Η Ταϊλάνδη φαίνεται ότι θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κηρύξει άκυρα τα συμβόλαιά της με την Pfizer….


…. μετά τα προβλήματα υγείας της πριγκίπισσας Bajrakitiyabha ακολουθούμενα από τον εμβολιασμό της…

Σύμφωνα με τον Δρ. Σουχαρίτ Μπαγκντί, ο εκπρόσωπος με τον οποίο συνομίλησε, αναφερόμενος στα πειραματικά «εμβόλια» της εταιρείας κατά του Covid, είπε ότι «θα φροντίσουμε ώστε η Ταϊλάνδη να είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κηρύξει άκυρη αυτή τη σύμβαση με την Pfizer».

Πηγές: Natural News & The Daily Bell

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης είπε στον καθηγητή Sucharit Bhakdi αυτή την εβδομάδα ότι η χώρα του θα μπορούσε σύντομα να γίνει η πρώτη στον κόσμο που θα ακυρώσει και θα ακυρώσει τα συμβόλαιά της με τον φαρμακευτικό γίγαντα Pfizer. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει αμφισβήτηση για όσα αναφέρει ο γνωστός καθηγητής, από τα γνωστά κέντρα που αμέσως τρέχουν να διαψεύσουν γεγονότα…
Ο καθηγητής Bhakdi, σε video συνέντευξη που ακολουθεί, εξηγεί πώς συναντήθηκε με κορυφαίους κυβερνητικούς συμβούλους, τους εξήγησε πώς ολόκληρη η υπόθεση των «εμβολίων» βασίζεται σε ψέματα και είναι εντελώς δόλια, επεκτείνοντας την απουσία δεδομένων ασφαλείας και δοκιμών που διεξάγονται όπως θα έπρεπε.

Σύμφωνα με τον Bhakdi, ο εκπρόσωπος είπε, αναφερόμενος στα πειραματικά «εμβόλια» της εταιρείας κατά του Covid, ότι «θα φροντίσουμε ώστε η Ταϊλάνδη να είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κηρύξει άκυρη αυτή τη σύμβαση με την Pfizer».



Μας λένε ότι η βασιλική οικογένεια στην Ταϊλάνδη επηρεάστηκε άμεσα από τα εμβόλια Covid της Pfizer, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έβλαψαν την κόρη του βασιλιά, την πριγκίπισσα Bajrakitiyabha. Εξαιτίας αυτού, οι αρχές της Ταϊλάνδης εργάζονται για τον τερματισμό της σχέσης της χώρας με την Pfizer.

(Σχετικό: Η Ταϊλάνδη ήταν μεταξύ των πολλών χωρών που δέχτηκαν εκφοβισμό από την Pfizer για να προωθήσουν τα jabs για τον Covid, ώστε η εταιρεία να μπορεί να αποκομίσει δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη.)

Ο Bhakdi λέει ότι συναντήθηκε με κορυφαίους κυβερνητικούς συμβούλους και τους εξήγησε πώς ολόκληρη η υπόθεση πίσω από τα «εμβόλια» είναι χτισμένη σε έναν θρόνο ψεμάτων. Η απάτη της Pfizer είναι το μόνο πράγμα που υποστηρίζει τα jabs, καθώς δεν υπάρχουν δεδομένα ασφάλειας που να δείχνουν ότι λειτουργούν όπως ισχυρίζεται.

Όταν το άκουσαν αυτό, οι σύμβουλοι της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης σοκαρίστηκαν και διαβεβαίωσαν τον Bhakdi ότι προετοιμάζονται για τη διακοπή των συμβάσεων της Pfizer με τη χώρα.

Η Ταϊλάνδη ζητά τιμωρία δισεκατομμυρίων από την Pfizer για δόλιες δόσεις εμβολίων για τον Covid

Εκτός από τον τερματισμό των συμβάσεων της Pfizer, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης σχεδιάζει επίσης να επιδιώξει αντίποινα ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων σε απόσβεση από την εταιρεία.

Περιγράφει την εξοργισμένη αντίδραση των συμβούλων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης και ότι τον έχουν διαβεβαιώσει ότι θα αναλάβουν δράση για να ακυρώσουν τις συμβάσεις της Pfizer, αναγκάζοντας την Pfizer να αποπληρώσει δισεκατομμύρια σε αμοιβή στην κυβέρνηση της Ταϊλάνδης – η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποζημίωση όλων εκείνων των Ταϊλανδών που «έχασαν την ζωή τους», στο πίσω μέρος της καταστροφικής κυκλοφορίας του «εμβόλιου» για το COVID-19.

«Η συζήτηση που ανέφερε ότι είχε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, σε συνδυασμό με τους συμβούλους τους στη βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης, είναι σημαντική», γράφει ο Nicholas Creed για την Daily Bell .

«Η μοναρχία είναι σεβαστή από τους Ταϊλανδούς, σε σημείο να είναι ιερή και πέρα ​​για πέρα ​​μομφή. υπόκεινται σε αυστηρούς νόμους Lèse-majesté που επικαλούνται όταν ασκείται κριτική στη βασιλική οικογένεια».

Εν ολίγοις, η βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης ασκεί μεγάλη επιρροή και επιρροή σε υποθέσεις όπως αυτή. Ο λαός της Ταϊλάνδης εμπιστεύεται τις αποφάσεις του και είναι βέβαιο ότι θα υποστηρίξει αυτήν την κίνηση για την απομάκρυνση της Pfizer από τη χώρα τους.

Αναφέρθηκε τον Δεκέμβριο ότι η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha κατέρρευσε από καρδιακή προσβολή μετά από χτύπημα από την Pfizer. Αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία η Βασιλική Οικογένεια κινείται τώρα προς την κατεύθυνση της λογοδοσίας της Pfizer για τα εγκλήματά της κατά της ανθρωπότητας.

Η πλήρης συνέντευξη 46 λεπτών δημοσιεύτηκε στο rumble:

 

ellinikiafipnisis

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη