20 Μαρ 2023

84χρονος σάτυρος δελέασε με 20 ευρω ανήλικη για να την αποπλανήσει


Στον Εισαγγελέα Τρικάλων οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο 84χρονος που χθες Σάββατο συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε ανήλικη, σε χώρο πολυκαταστήματος στα Τρίκαλα.
Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του το trikalavoice.gr, στην Ασφάλεια Τρικάλων είχαν περιέλθει πληροφορίες για τις ύποπτες επαφές του ηλικιωμένου με την ανήλικη και παρακολουθούνταν οι κινήσεις τους., με το trikalanews.gr να αναφέρει πως η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται, όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας έλαβαν την πληροφορία πως ηλικιωμένος ασελγεί σε ανήλικη στο χώρο παλιού πολυκαταστήματος επί της ε. ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 84χρονος φέρεται να αρνείται ότι υπήρξε ολοκληρωμένη πράξη και ότι στο κορίτσι, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμη το 17ο έτος της ηλικίας του, έδωσε 20 ευρώ.

Άντρες της Ασφάλειας που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τον φερόμενο ως δράστη μαζί με το κορίτσι και πέρασαν άμεσα χειροπέδες στον 84χρονο. Πλέον, ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί στην Ανακρίτρια την Τρίτη ή την Τετάρτη και, αναλόγως, να αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Τούς έκλεισε ραντεβού

Την ίδια ώρα, στο «στόχαστρο» των αρχών μπαίνει και μια οικογενειακή φίλη, η οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Trikalanews.gr, από την προανάκριση φέρεται να προέκυψε ότι ήταν εκείνη που έκλεισε το ραντεβού του ηλικιωμένου με την ανήλικη, έναντι αμοιβής. Πλέον, από τις αρχές αναζητείται τόσο η εν λόγω οικογενειακή φίλη, όσο και η μητέρα της ανήλικης, η οποία και κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη