31 Μαρ 2023

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Κινείται νομικά κατά του Λιάνη για τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη


Εναντίον του Γιώργου Λιάνη θα στραφεί νομικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά τις δηλώσεις του πρώτου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή"Mega Καλημέρα" για την μήνυση και την αγωγή που αναμένεται να καταθέσει ο γιος της Ελληνίδας σταρ.
«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα και μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη υπήρξε μητέρα και πατέρας μαζί στα παιδικά του χρόνια. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει. Μας πήρε μία ημέρα τηλέφωνο, τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη και εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη. Αισθανόταν πολλή συντριβή και δεν υπερβάλλω. », είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την σχέση που έχει ένα παιδί με την μητέρα του και τον πατέρα του. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος. Επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Θα κάνουμε αγωγή και μήνυση σε βάρος του κ. Λιάνη για προσβολή της προσωπικότητας της μητέρας του», τόνισε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη