10 Ιουν 2023

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΙΕΡΟΠΑΙΔΩΝ;


 Τίποτε δεν είναι τυχαίο όταν αναφερόμαστε σε συμπεριφορές ενηλίκων και μάλιστα επαρκώς ενημερωμένων και με πλήρη κατάρτιση στα θέματα που διαπραγματεύονται και υπηρετούν με επιλογή (;) στη ζωή τους. Ο λόγος γιά τον πατέρα, Αλέξανδρο Καριώτογλου που «έντυσε παπαδάκια δύο κορίτσια σε ναό της Αθήνας και για το οποίο ο ίδιος λέγει: «Αυτό που έγινε την γιορτή της Πεντηκοστής στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά Πλάκας πήρε πολλαπλές διαστάσεις και απ ότι φαίνεται είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Οι αντιδράσεις του κόσμου και της κοινής γνώ-μης αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ακόμα ένα ποίμνιο που αναζητά ποιμένα. Αποδεικνύουν πως το ποίμνιο δεν είναι μό-νο οι κύκλοι των αγκυλώσεων και της τυπολατρίας. Αποκαλύπτουν ότι η κοινωνία αγαπά την εκκλησία και επιθυμεί να συνδεθεί μαζί της»!!!!!!

«Τίμημα υπάρχει πάντα στην πνευματική ζωή και όταν κάνεις το καλό και όταν κάνεις το κακό!», είναι άλλο ένα «απόφθεγμα» του εν λόγω ιερέα, για να παρακολουθήσουμε και ένα τρίτο και … φαρμακερό!!!!«Για την βάπτιση παιδιού ενός ζευγαριού γκέι», είπε ότι« ο ένας από τους δυο είναι πνευματικό του παιδί και είναι ηθοποιός και πήραν το παιδάκι που ήταν ανιψάκι του άλλου από την αδερφή του που είχε δυστυχώς πρόβλημα με τα ναρκωτι-κά. «Θα το έδιναν σε ίδρυμα και αποφάσισαν να το πάρουν εκείνοι να το μεγαλώσουν. Και ήταν μεγάλη η χαρά τους. Και κάποια στιγμή μου είπαν: μπορούμε να το βαφτίσουμε; Με πολλή χαρά, είπα εγώ και έγινε η βάφτιση που σκανδάλισε κάποιους και μάλιστα έφτασαν να μου πουν ότι παραδέχομαι τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα και σεβάστηκα τα πρόσωπα αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν», τόνισε ο ιερέας. Και για να αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο η άσκηση της «ποιμαντικής ευθύνης, παραχωρεί και την τελευταία βολή του. «Για τα δυο κορίτσια είπε ότι είναι τρίδυμα μαζί με ένα αγοράκι και όταν του είπε να ντύσει και τις αδερφές του χάρηκαν πάρα πολύ»!!!!!

Εκείνο που καταλαβαίνω εγώ ,ένας απλός Χριστιανός, είναι ότι ο κάθε ιερέας μπορεί να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, διδασκαλίες της Ορθοδόξου Εκκλησίας σχετικά με το «Τυπικό» της Εκκλησίας, και να διοργανώ-νει events στο ναό που ιερουργεί, ξένα στην Ορθόδοξη παράδοση και μάλιστα τέτοια που έχουν παρατηρηθεί σε περισσότερο έντονο βαθμό στην Αγγλικανική εκκλησία που έχει και γυναίκες αρχιέρειες! Από πού προκύπτει ότι ο κάθε ιερέας δικαιούται να αγνοεί την παράδοση και να αυτοσχεδιάζει δημιουργώντας σκανδαλισμό πιστών; Διότι όλο αυτό το πανηγυράκι να στήθηκε προμελετημένα για να δοθεί το ερέθισμα για την τελική επίθεση, αλλά οι πιστοί εκ των Χριστιανών που επιθυμούν την «Μίαν Αγίαν Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν» ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΊΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, όπως ενδεχομένως είναι η επιθυμία όσων κρύβονται πίσω από την «τυ-χαία έμπνευση» του νεοπατερικού (;) ιερέα και παρέχουν κάλυψη γιά την εκτέλεση του ρόλου.

Και μπορεί τα σχόλια του blog να είναι επαινετικά, δεν πείθουν όμως ΚΑΝΕΝΑ ότι είναι αυθόρμητα και ειλικρινή. Μυρίζουν από μακριά ΣΤΗΣΙΜΟ και σχέδιο για εκείνα που σχεδιάζουν περί το 2025 οι δεσποτάδες μας , η υπό τον πάπα ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ! Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και το στρώσιμο του δρόμου για την επέλαση του αντίχρισ-του! Η προδοσία στην Ορθοδοξία ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! Μας έχουν προειδοποιήσει άγιοι άνθρωποι ώστε να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιό μας οι στάχτες που εξαπολύουν ιερωμένοι σαν τον π. Καριώτογλου και τους δεσποτάδες που τον θωπεύουν.

Δυστυχώς όμως εδώ προκύπτει ότι ο ιερωμένος αυτός ,φαίνεται να έχει αναλάβει μία μεγαλύτερη «πνευματική εργολαβία» όχι μόνο σχετικά με τις … «ιεροκορασίδες» αλλά και με την εισδοχή των ομοφυλόφιλων στις Ορθόδοξες ιεροπραξίες , με «πονηρό» τρόπο. Δηλαδή είναι το πνευματικό μου παιδί!!! Και πως το προστατεύεις πάτερ; Ωθώντας το να «ξεφύγει» από τα Ορθόδοξα θέσμια για να συνεχίζει την παραμονή του στην πνευματική παραβατικότητα; Τι είδους «πατέρας» είσαι όταν κολακεύεις την αμαρτία ,τάχα για τον αμαρτωλό!!!!

Πώς τα ανέχεται αυτά ο Αρχιεπίσκοπος αν δεν ήταν ήδη εν γνώσει του; Ποια εκκλησιαστική «οικονομία» επιδεικνύει; Σκέφτεται μήπως η «ανοχή» του γίνεται εφαλτήριο για τη δικαιολόγηση και υποβάθμιση του πνευματικού προβλήματος από τους δύο εν προκειμένω ανθρώπους και από όσους τυχόν επηρεαστούν από αυτούς;

Σεβαστέ πατέρα δεν νομοθετείς ούτε εσύ ούτε ο αρχιεπίσκοπος ούτε καν η Σύνοδος. Νομοθετεί μία νόμιμη Οικουμενική Σύνοδος και γίνονται οι «όροι» της Εκκλησιαστική «νομοθεσία» εφόσον αυτοί οι «νόμοι» γίνουν σεβαστοί και από το λοιπό πλήρωμα της Εκκλησίας, λοιπούς ιερωμένους και μοναχούς αλλά και από τους πολίτες που αποτελούν το ορθόδοξο ποίμνιο! Καταλαβαίνουμε την ανάγκη που υπηρετείτε, προφανώς με τις «ευλογίες» του Αρχιεπισκόπου και του Οικ. Πατριάρχου, αλλά δεν είναι αρκετές. Αν ο πατριάρχης είχε προλάβει να γίνει … πάπας… αλλά δεν!!!

Όμως μία ακόμη απορία! Δεν σε προβληματίζει πατέρα Καρυότογλου, τι καθοδήγηση θα δώσουν τα ομοφυλόφιλα τέκνα σου στο παιδάκι που βαπτίζουν; Με τόσο ελαφρά καρδιά προσεγγίζεις τα μυστήρια της Πίστης μας μπρος στα οποία «φρίττουν» οι Άγγελοι; Και καλά οι άπιστοι και οι αιρετικοί που δεν θέλουν να κατανοήσουν την ιερότητά τους, όμως εσύ ένας Ορθόδοξος (;) ιερέας είναι δυνατόν να στέκεσαι μπροστά τους τόσο πρόχειρος και λίγος; Καταλαβαίνεις τώρα γιατί σε θεωρώ εγκάθετο, ρολίστα; Και αν σε αδικώ που δεν νομίζω  ήμαρτον . Ταπεινά θα σου ζητήσω συγγνώμη!

Μας λες όμως επίσης και ότι: «το ποίμνιο δεν είναι μόνο οι κύκλοι των αγκυλώσεων και της τυπολατρίας»! Γιατί δεν τολμάς να μιλήσεις καθαρά; Σε ποια τυπολατρία αναφέρεσαι; Στα θεσπισμένα από Συνόδους, Αποστολικές διδαχές, Πατερικές διδασκαλίες; Αυτό είναι για εσένα ορθόδοξε παπά του 2023 η Παράδοση της Εκκλησίας μας; Μήπως να καταργήσουμε και την παράδοση να τελείτε τα μυστήρια μόνο οι ιερωμένοι; Τι άλλο θα διδάξετε πιά στην ταλαίπωρη και πολύπαθη Ελλάδα μέχρι να την καταστρέψετε πλήρως;

Πάντως ο ενθουσιασμός σας, σάς εξέθεσε ! Αυτό που έγινε την γιορτή της Πεντηκοστής στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά Πλάκας πήρε πολλαπλές διαστάσεις και απ ότι φαίνεται είναι ιδιαίτερα χρήσιμο! Αλήθεια για ποιόν είναι τόσο χρήσιμο αυτό που έγινε και σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι; Αν σου φαίνεται χρήσιμο μήπως ΟΜΟ-ΛΟΓΕΙΣ το εσκεμμένο της ενέργειάς σου; Μήπως λέω και πάλι βρισκόσουν σε διατεταγμένη υπηρεσία; Μήπως έκανες το οικουμενιστικό σου καθήκον βάζοντας το λιθαράκι σου στην οικοδόμηση του ναού όπου θα στεγαστεί ο άνομος, ο αντίχριστος που λένε οι παλαιοί Άγιοι και πραγματικοί πατέρες; Μήπως και εσύ πατέρα ανήκεις στους λύκους τους προβατόσχημους για τους οποίους μας μιλάει το Ευαγγέλιο και για τους οποίους μας προειδοποίησαν οι άγιοι Πατέρες τους οποίους εσείς πασχίζετε να υποβαθμίσετε με την «ΝΕΟΠΑΤΕΡΙΚΗ» μπουρδολογία σας; Και τελικά ποια είναι η χρησιμότητα της αυθαίρετης και «πονηράς» πράξεώς σας για την οποία και καυχάσθε;

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ήρθε η ώρα της ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, Κοντά είναι και οι διωγμοί!!! Στήκετε και κρατείτε τις παραδόσεις σε πείσμα των ριψάσπιδων Πατροκτόνων της Πίστεώς μας τους οποίους με το στόμα τιμούν οι αγύρτες κατά την Κυριακή της Ορθοδοξίας και προδίδουν στα «φόρα» της Πανθρησκείας και του Οικουμενισμού!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη