8 Ιουν 2023

Ανατριχίλα από την δήλωση Κουμουτσάκου για τους θανάτους λόγω διάλυσης του ΕΣΥ

 


Δεν έχουν τέλος οι κυνικές απαντήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για την διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τους ανθρώπους που άφησαν την τελευταία τους πνοή περιμένοντας να φτάσει ένα ασθενοφόρο!

Εκτός από τον Άδωνι Γεωργιάδη που

ομολόγησε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν έδωσε προτεραιότητα στον τομέα της Υγείας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος καλούμενος να απαντήσει σε ερώτηση για τους ανθρώπους που χάθηκαν μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρων και προσωπικού στο ΕΚΑΒ δήλωσε με θράσος, αναλγησία και έπαρση ότι η ΝΔ πήρε 40% στις εκλογές!

Σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο του mega γιατί η κυβέρνηση δεν αυξάνει τους μισθούς των γιατρών, ο Κουμουτσάκος απάντησε ότι οι γιατροί θέλουν να εργάζονται και στο ΕΣΥ αλλά και στο δικό τους ιατρείο, επικαλούμενος μάλιστα το νόμο που ψήφισε η ΝΔ και έτσι μπορούν να ανεβάζουν το εισόδημά τους!

«Για τους νοσηλευτές έχετε δίκιο, αλλά το θέμα των γιατρών αντιμετωπίζεται. Το θέλουν και οι ίδιοι (να δουλεύουν δύο δουλειές), δεν νομίζω ότι δεν το θέλουν. Τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας την ξέρετε όλοι» δήλωσε.

Σε γραμμή Μητσοτάκη, ο Κουμουτσάκος δήλωσε ότι από εδώ και στο εξής η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει προτεραιότητα στο ΕΣΥ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η εικόνα του ΕΣΥ είναι κακή εδώ και μια δεκαετία, ενώ παρά τους εκατοντάδες νεκρούς που κατέληξαν εκτός ΜΕΘ κατά την διάρκεια της πανδημίας, ισχυρίστηκε ότι το σύστημα Υγείας στάθηκε… «όρθιο».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη