10 Ιουν 2023

Η Πάουλα Μπαντόσα κάνει τον Τσιτσιπά να σέρνεται στα κορτ;


 Η ποιότητά του αδιαμφισβήτητη, αλλά για να καταφέρει να γίνει το Νο 1 στο τένις θα πρέπει να νικήσει τους προσωπικούς του «δαίμονες». Ο λόγος γίνεται για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει χάσει το μυαλό και τον προσανατολισμό του. Πλέον,... οι συζητήσεις που γίνονται γύρω από το όνομά του δεν αφορούν τα αγωνιστικά του επιτεύγματα.

  • Από τον Χάρη Δάντση

Στο Ρολάν Γκαρός πιάστηκε στον… ύπνο και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από το παιδί-θαύμα του αθλήματος Κάρλος Αλκαράθ. Μία ήττα δεν αναιρεί, φυσικά, όλα αυτά που έχει καταφέρει ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας στα κορτ, αλλά άπαντες ασχολούνται με το ποιος ήταν ο λόγος που πριν από τη μάχη με τον Ισπανό πήρε χάπι μελατονίνης.

«Ενα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς, γιατί ξεκάθαρα δεν βοηθάει» υποστήριξε ο 24χρονος, προκαλώντας αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ ειδικοί επιστήμονες, μιλώντας στην ισπανική «Marca» υπογράμμισαν πως «είναι εντελώς επιβλαβής αυτή η πρακτική».

Εξάψαλμος

Η αλήθεια είναι πως ο Στέφανος ταξίδεψε στο Παρίσι συναισθηματικά φορτισμένος. Πριν από το μεγάλο τουρνουά είχε προηγηθεί ο… εξάψαλμος στη μητέρα του, επειδή του μιλούσε στα ρωσικά (σ.σ.: τη μητρική της γλώσσα) την ώρα που αγωνιζόταν με τον Μεντβέντεφ. «Μ*********η είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου» της είχε πει, προτρέποντάς τη να φύγει από το κορτ και λίγες ημέρες αργότερα δήλωσε μετανιωμένος. «Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου. Εκείνη τη στιγμή είχα χάσει την μπάλα νοητικά μέσα στον αγώνα» ανέφερε.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως ο Στέφανος επηρεάστηκε κι από τον χωρισμό του από τη Θεοδώρα Πεταλάς, που αποτελούσε χρόνια το μεγάλο του στήριγμα εκτός αγωνιστικών χώρων, διότι εντός είναι -αν και τον έχει… κατσαδιάσει πολλές φορές- ο πατέρας του Απόστολος. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την Πάουλα Μπαντόσα.

Η Ισπανίδα τενίστρια βρέθηκε στις εξέδρες στο παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Οφνερ στο Ρολάν Γκαρός, όπου η ίδια δεν συμμετείχε στο τουρνουά λόγω τραυματισμού. Οι δύο τους ήρθαν πιο κοντά μέσα από τα γυρίσματα του «Break Point», του ντοκιμαντέρ του Netflix για το τένις, ενώ έχουν βάλει κοινή φωτογραφία στα προφίλ τους στο Spotify, όπου έχουν και sharing playlist. Η εντυπωσιακή 25χρονη, η οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Μαρία Σάκκαρη, διέψευσε πριν από λίγο καιρό πως έχει χωρίσει από τον ηθοποιό και μοντέλο Juan Betancourt, αλλά οι φήμες δίνουν και παίρνουν ότι πλέον είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

 newsbreak.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη