5 Ιουν 2023

Εύα Καϊλή: Η φωτογραφία με την κόρη της μετά την αποφυλάκισή της


Η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της, παραχωρεί συνεντεύξεις σε ξένα μέσα και κάνει αποκαλύψεις για την υπόθεση Qatar Gate που συνελήφθη.

Αρχικά η ίδια μίλησε στη γαλλική εφημερίδα Liberation, ενώ έπειτα έκανε δηλώσεις στη Corriere della Sera
«Όταν συνέλαβαν τον Φραντσέσκο και του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, σκέφθηκα ότι θα ήταν τροχαiο. Μετά μου έστειλαν την είδηση ότι και ο Παντσέρι είχε συλληφθεί, έπαθα πανικό. Ήξερα ότι στο γραφείο του, που ήταν δωμάτιο στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, όπου δεν πάω ποτέ, υπήρχε μια βαλίτσα του Παντσέρι και βρήκα ένα σωρό χρήματα. Δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί, αλλά ήθελα να απομακρύνω από το σπίτι τα χρήματα αυτά, για να τα ξαναδώσω στον Παντσέρι, που νόμιζα ότι ήταν και ο ιδιοκτήτης τους. Δε σκέφθηκα καθόλου να χρησιμοποιήσω τη βουλευτική μου ασυλία, και αυτό αποδεικνύει ότι δεν ήξερα τι αντιπροσώπευαν, στην πραγματικότητα, τα χρήματα αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Εύα Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δημοσίευσε το άρθρο με τη συνέντευξη της

Εκεί τη βλέπουμε να ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη της, μετά την αποφυλάκισή της.


Το πρόσωπο της μικρής είναι θολωμένο, με την Εύα Καϊλή να ποζάρει χαμογελαστή που κατάφερε να βρίσκεται και πάλι δίπλα στο παιδί της.

«Αισθάνομαι πιο δυνατή, εκτιμώ κάθε στιγμή με την κόρη μου, δεν καταφέρνω να σταματήσω να την κοιτάω», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Corriere della Sera.

Δείτε παρακάτω το tweet της Εύας Καϊλή:

 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη