9 Ιουν 2023

Καλλιακμάνης για τον Κορυδαλλό: «Χτύπημα της Greek Mafia – Το οργανωμένο έγκλημα χρησιμοποιεί και ανθρώπους από την Αστυνομία»


 Tα κίνητρα καθώς και τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό που φέρεται να συνδέεται με υπόθεση ξεκαθαρίσματος ανθρώπων της νύχτας αναζητά η αστυνομία με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων... Νοτιοανατολικής Αττικής να κάνει λόγο για «χτύπημα της Greek Mafia» που δεν έχει ακόμα εξιχνιαστεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» εξέφρασε την άποψη ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ειδικότερα χτύπημα της Greek Mafia που δεν δίστασε να γαζώσει με καλάσνικοφ τους δύο άνδρες που ήταν γνώριμοι στων αστυνομικών αρχών. «Άνηκαν σε μια συμμορία που το ηγετικό στέλεχος είχε δολοφονηθεί πριν από ένα χρόνο στη Βοιωτία» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης επισημαίνοντας ότι δεν έχει και τόση σημασία εάν ήταν συμβόλαιο θανάτου ή όχι αλλά να φτάσει η αστυνομία στους ηθικούς αυτουργούς.

Μιλώντας για όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά, τόνισε ότι οι κάμερες στο σημείο της δολοφονίας των δύο ανδρών ανοίγουν και σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί υλικό από το τμήμα των ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης ενώ οι έρευνες εξελίσσονται μετά τη μεταφορά του καμένου οχήματος διαφυγής των δραστών.

«Το οργανωμένο έγκλημα χρησιμοποιεί και ανθρώπους από την αστυνομία ή από οπουδήποτε αλλού. Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες. Τον τελευταίο καιρό γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από την ελληνική αστυνομία. Έχουμε συλλήψεις. Έχουμε εξιχνιάσεις τέτοιων εγκλημάτων που πριν δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο» δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φερόμενους ως δολοφόνους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και στις έρευνες που συνεχίζονται.

Μιλώντας για τα συμβόλαια θανάτου και τις εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας επισήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

«Ο ένας σκοτώνει τον άλλο προφανώς για τα πόστα ή για να προλάβει να γίνει στόχος αντίπαλης συμμορίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνδικαλιστής αστυνομικός εκφράζοντας την άποψη ότι η ΕΛ.ΑΣ. προχωράει με γοργά βήματα στην εξιχνίαση των υποθέσεων. Και όπως σημείωσε είναι βέβαιος ότι «θα έχουμε και άλλες εξιχνιάσεις από τέτοια εγκλήματα».

Σχολιάζοντας τον τρόπο δράσης των εγκληματικών οργανώσεων τόνισε ό,τι «το οργανωμένο έγκλημα ασχολείται με κάθε παράνομη ενέργεια. Τελευταία έχουμε δει ότι ασχολείται και με το λαθρεμπόριο ή εμπόριο καφέ και κάνουν ξέπλυμα χρημάτων».

https://lawandorder.gr/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη