4 Ιουν 2023

Η επανεμφάνιση της Εύας Καϊλή (και) στα social media...

 


Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το Qatargate η Εύα Καϊλή δεν έχει σταματήσει να διατρανώνει την αθωότητα της.

Σήμερα λίγες μέρες μετά την υπό όρων αποφυλάκισή της σχεδιάζει.. τα επόμενα βήματά της για να την αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας.

Το δίχως άλλο εμπόδιο στην προσπάθεια της αυτή οι αυστηροί περιοριστικοί όροι που της έχει επιβάλει ο επικεφαλής της δικαστικής έρευνας, ανακριτής Κλεζ με βασικότερο όλων την απαγόρευση εξόδου της από τη χώρα.

Τι προβλέπεται για τον Τύπο

Όσον αφορά τα κοινωνικά δίκτυα, παρότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά, εκτιμάται ότι ισχύει ότι αναφέρεται για τις σχέσεις της με τον Τύπο, όπου καθίσταται σαφές «να μην έρθει σε επαφή με κανένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στον φάκελο υπό έρευνα, μεταξύ άλλων μέσω του Τύπου».

Η Καϊλή πάντως επέστρεψ


ε στους λογαριασμούς της στα social media, κάνοντας στις 31 Μαϊου κοινοποίηση βίντεο με ρεπορτάζ του Γάλλου ανταποκριτή της γαλλικής εφημερίδας Libération, Ζαν Κατρεμέρ.

Ο έμπειρος επί των ευρωπαϊκών θεμάτων δημοσιογράφος είχε πάρει θέση σε σχέση με την δικαστική εμπλοκή της Εύας Καϊλή, γράφοντας στην εφημερίδα όπου εργάζεται ότι «οι προφυλακίσεις Καϊλή και Ταραμπέλα είναι «αδικαιολόγητες», την ώρα που «ΟΛΟΙ οι άλλοι πρωταγωνιστές αυτής της υπόθεσης τρελών είναι ελεύθεροι!»


«Το Qatargate έχει καταπέσει»
Μία μέρα νωρίτερα είχε μοιραστεί με τους φίλους και ακολούθους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ένα ιταλικό άρθρο δημοσιευμένο στην εφημερίδα Unita που υποστηρίζει ότι «το σκάνδαλο Quatargate έχει καταπέσει».

Σημειώνεται ότι η ωραία Εύα σχεδιάζει να επανέλθει στα καθήκοντά της, ενώ οι συνήγοροί της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί ανακοίνωσαν ότι «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη