9 Ιουλ 2024

Ο Ράμα συνεχίζει να εξευτελίζει τον Ελληνισμό με τον «αντικαταστάτη» του Μπελέρη!


Αμετανόητος και ανενόχλητος ο δικτατορίσκος της Αλβανίας, συνεχίζει να εξευτελίζει τον Ελληνισμό και να υλοποιηθεί το σχέδιο του για την υπεξαίρεση των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών, με το Μητσοτάκη να μοιάζει συνεργός…
Απόδειξη, το πρόσωπο το οποίο επέλεξε για να κατεβάσει ως υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας στην πραξικοπηματικές εκλογές που προκήρυξε, έπειτα από την επίσης πραξικοπηματική καθαίρεση του εκλεγμένου Φρέντι Μπελέρη!

Ο Ράμα λοιπόν διορίζει για της εκλογές στη Χειμάρρα τον ελληνικής καταγωγής Βαγγέλη Τάβο που παλιά ήταν ορκισμένος αντίπαλος του.

Το 2021 μάλιστα, ο Τάβο κατήγγειλε τον Ράμα για εξαγορά ψήφων…

Δε σταμάτησε όμως εκεί.

Ο σημερινός εκλεκτός του Ράμα είχε συνδέσει ευθέως τον δικτατορίσκο της Αλβανίας με το οργανωμένο έγκλημα και την διαφθορά!

Ο Τάβο ήταν υποψήφιος του αντιπάλου κόμματος, του LSI το 2021, στην περιοχή του Αργυροκάστρου και εξαπέλυσε σοβαρές κατηγορίες κατά του Έντι Ράμα.

«Το φαινόμενο (νοθείας) δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Συνέβη στο Αργυρόκαστρο και το 2017».

Τότε ο Τάβο είχε κατηγορήσει τον Ράμα ότι εξαγόρασε ψήφους για… 500 ευρώ! Πλήρης αντίστροφη δηλαδή των γεγονότων που συμβαίνουν τώρα, με τον Ράμα να κατηγορεί τον Μπελέρη για τον ίδιο λόγο, με σεσημασμένο κακοποιό για ψευδομάρτυρα…

«Όταν δεν είναι λεφτά που βγήκαν με ιδρώτα, ξοδεύονται εύκολα, με την ιδέα ότι μπορεί να αποκτηθούν ξανά με τις ίδιες μεθόδους, με τα ναρκωτικά και τη διαφθορά», δήλωνε ο Βαγγέλης Τάβος στις 31 Μαρτίου του 2021, λίγες μέρες πριν τις εκλογές…

Ο δικηγόρος, Genc Gjokutaj αντέδρασε μετά την ανακοίνωση του SP για την υποψιότητα Τάβο στη Χειμάρρα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Gjokutajn γράφει ότι μετά τις πολιτικές εκλογές του 2021, ο Τάβο κατέθεσε καταγγελία εναντίον του Έντι Ράμα, κατηγορώντας τον ότι έκλεψε τις ψήφους ως υποψήφιος, ενώ στις 4 Αυγούστου ο Τάβο κατέρχεται υποψήφιος με το κόμμα του Ράμα!

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Χειμαρριώτες και Χειμαρριώτισσες!

Ο υποψήφιος του SP (κόμμα Ράμα) για τον Δήμο της Χειμάρρας Vangjel Tavo μετά τις πολιτικές εκλογές του 2021 κατέθεσε μήνυση κατά του Έντι Ράμα, κατηγορώντας τον (Ράμα) ότι έκλεψε τις ψήφους ως υποψήφιος!

Στις 4 Αυγούστου ο Tavo θα ζητήσει ψήφους για τον Έντι Ράμα και το κόμμα του!»

Η ελληνική κυβέρνηση μέχρι αυτή τη στιγμή σιωπά επιδεικτικά μπροστά στα αίσχη…





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη