26 Ιουν 2025
Και σφαγμένοι και καταδικασμένοι…
Καταδικαστήκαμε λέγεται από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή παραβιάζαμε το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συνετερίζεσται αφού αρνήθηκαν αρμόδιες υπηρεσίες αρνήθηκαν να εκδώσουν μια άδεια λειτουργίας σε έναν «πολιτιστικό» σύλλογο «Τούρκων» γυναικών, επτά τον αριθμό για την ώρα, στην Θράκη. Καταδικαστήκαμε μάλιστα και για να τις αποζημιώσουμε. Δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη ότι το σκεπτικό των συγκεκριμένων Ευρωπαίων δικαστών ήταν τα «ήρεμα νερά» που σημαίνει, αφού είστε φίλοι! Γιατί ανησυχείτε;
Είμαστε φίλοι ναι για σύλλογο πολιτιστικό, κοινωνικό, όλων των γυναικών, και όχι διαχωρισμού αυτών σε τούρκες και τις άλλες. Στην Θράκη υπάρχουν μόνον Ελληνίδες μουσουλμάνες. Ας χαρακτηρίσουν μουσουλμανικό τον σύλλογο τους, αφού επιμένουν σε διαχωρισμό, και το ξαναβλέπουμε.
Δεν χρειάζονται άλλα, αφού ως συνήθως κάποιος δικαστής σίγουρα μπαξισιοδοτήθηκε (έχει λιγούρια στην Ευρώπη..να) τα μοιράστηκαν και είχαν έτοιμη την απόφαση πριν δικάσουν.
Την διεθνή, ξανά, διεθνή συνθήκη της Λωζάνης δεν μπορεί κανένα δικαστήριο να την αγνοήσει.
Εάν λοιπόν αυτές οι κυρίες είναι Τουρκάλες, απέλαση τώρα! Όπως και όποιος άλλος και ιδίως κάτι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι του Τσίπρα, που στην αγωνία του να μαζέψει…μάζευε κι ας ήταν ρόγες. Ο λαός το λέει, Αλέξη που θέλεις και να ξαναγυρίσεις.