25 Αυγ 2025

ΕΤΣΙ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , ""ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ"" ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ!!!

 


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ....

1) Έχει κάνει πολλά ο Πρόεδρος αλλά είναι άμπαλος και του τρώνε τα φράγκα!!!

2)Δεν υπάρχει διοίκηση στον ΠΑΟΚ είναι άμπαλοι και πρέπει να φύγουν για να έρθουν ποδοσφαιράνθρωποι.

3) Πήρε ένα σωρό φράγκα Πρόεδρος από τις πωλήσεις παικτών αλλά δεν βάζει φράγκα  στον ΠΑΟΚ..Τι τα κάνει τα λεφτά??

4) Δεν υπάρχει τεχνικός Διεύθυντης

5)Δεν υπάρχει τμήμα σκαουτινγκ και κάνουν κουμάντοι οι μανατζαραίοι και ο Ρουμάνος.

6)Ο Ρουμάνος συνεργάζεται με ένα Πολωνικό γραφείο μάνατζερ.

7)Ο Ρουμάνος τρώει τα Ελληνόπουλα και σπρώχνει τους δικούς του παίκτες , αυτούς δηλαδή που παίζει τάβλι  μαζί τους ,όπως ο Τάισον, ο Κεντζιόρα,ο Μπάμπα ,ο Μειτέ και άλλοι.

8)Οι άλλες ομάδες ενισχύθηκαν και είναι ομαδάρες ενώ ο ΠΑΟΚ αν τερματίσει 4-5ος θα είναι θαύμα.Δεν μπορει με αυτούς(Διοίκηση-προπονητή -παίκτες) να πάρει πρωτάθλημα ,ούτε κύπελλο.

9)Το πρωτάθλημα του 2024 ήταν τυχαίο και δεν είχαν καλές ομάδες οι άλλοι.

10) Αντι να δώσει ο Πρόεδρος 12.000.000 για τον Ζαφείρη έπρεπε να πάρει 4 παικταράδες των 3.000.000.

Αυτά και άλλα πολλά ακούγονται καθημερινά από ραδιοφωνικούς παραγωγούς που δηλώνουν ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ  και λένε ""πάντα την αλήθεια και μόνο την αλήθεια "",αφιλοκερδώς όπως οι ίδιοι λένε...Για το καλό του ΠΑΟΚ βρε παιδιά..και μόνο..!!!

Είναι φανερό πως έχουν στόχο την αποδόμηση  ""διά της πλαγίας ""του  Ιβαν Σαββίδη γιαυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράσει με κάθε νόμιμο τρόπο βάζοντας κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη