1 Αυγ 2025

Νέα μεγάλη εξέλιξη - Στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας τα funds κόκκινων δανείων στην Ελλάδα


Μετά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, των συσσιτίων στο υπουργείο Μετανάστευσης, των σπιτιών της ανακύκλωσης και του υπουργείου Περιβάλλοντος που είναι μπλεγμένοι μέσα δήμοι, περιφέρειες και κυβερνητικοί (καθώς και εκδοτικά κέντρα που στήριζαν σαν τρελά τα σπιτάκια), η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία εξετάζει... και ένα άλλο σκάνδαλο, εξίσου σοβαρό.

Αυτό της διαχείρισης των κόκκινων δανείων, το οποίο θα σκάσει σε λίγο καιρό και θα πάρει σβάρνα κάποιες από τις υπάρχουσες εταιρείες.

Mίζες και παράνομες πρακτικές


Σύμφωνα με ορισμένες ενδείξεις έχουν υπάρξει καταγγελίες για την διαχείριση ορισμένων κόκκινων δανείων υπονοώντας μίζες και παράνομες πρακτικές.
Με βάση ορισμένες ενδείξεις, έχουν υπάρξει καταγγελίες από νομικά πρόσωπα κυρίως αλλά και φυσικά πρόσωπα στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τα funds κόκκινων δανείων εμπλέκοντας μάλιστα και μεγάλα δικηγορικά γραφεία... υπεράνω υποψίας αλλά και funds με έδρα στο εξωτερικό όπου στην πράξη είναι απάτη, ανύπαρκτα.
Οι πληροφορίες του BN είναι αξιόπιστες ως προς το σκέλος της έρευνας που ξεκινάει αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τα funds κόκκινων δανείων
Και είμαι πολύ περίεργος να δω ποιοι κυβερνητικοί έχουν μπλέξει με αυτό.
Πάντως, είναι ξεκάθαρα η κυβέρνηση των σκανδάλων.


www.bankingnews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη