Τα γιδοπρόβατα αυτά(δημοσιογράφοι και παραγωγοί) που επιδοτούνται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ , μας έλεγαν ότι λόγο της μεγάλης δυσαρέσκειας του Λαού του ΠΑΟΚ προς τον Ιβαν Σαββίδη ,ο Λαός του ΠΑΟΚ θα γυρίσει την πλάτη στον ευεργέτη του!!!
Καμμιά 10000 έλεγαν ότι θα είναι τα διαρκείας
και αν...Μάλιστα προέτρεπαν και τον παοκτσή να σκεφτεί να αγοράσει διαρκείας γιατί σύμφωνα με τις προβλέψεις τους ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να διεκδικίσει στόχους με την υπάρχουσα κακή και ανύπαρκτη διοίκησηΔυστυχώς γι΄αυτούς για μια ακόμη φορά ο Λαός του ΠΑΟΚ του διέψευσε!!!
Τον τελικό αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που διέθεσε και στις δύο περιόδους πώλησης, ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 18.526 (!) φίλοι του Δικεφάλου εξασφάλισαν μόνιμη θέση στην Τούμπα τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη,ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ