26 Σεπ 2025

Βόμβα Βαξεβάνη: Η Ορσάκη Ρουσσέτου (του Γεραπετρίτη) πίσω από τον επιθετικό λογαριασμό-τρολ @MsLouellaDeVil;


Η ανάρτηση–βόμβα του Κώστα Βαξεβάνη για την Ορσάκη Ρουσσέτου: από «αστέρι» του Γεραπετρίτη σε υπό παρακολούθηση από το Predator και υπόνοια ότι κρύβεται πίσω από το τρολ @MsLouellaDeVil

Το όνομα της Ορσάκης Ρουσσέτου, που είχε παρουσιαστεί ως το «αστέρι» του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά μέσα από ανάρτηση–βόμβα του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρουσσέτου ήταν υπό παρακολούθηση από το σύστημα Predator, όπως και ο πολιτικός της μέντορας. Ακόμη πιο εκρηκτικό όμως είναι το στοιχείο της φημολογίας ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από έναν από τους πιο επιθετικούς λογαριασμούς–τρολ στο ελληνικό Twitter, τον @MsLouellaDeVil.

Η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

Η κυρία Ορσακη Ρουσσετου, που την διαφήμιζαν ως το αστέρι του Γεραπετρίτη, ήταν υπό παρακολούθηση από το #predator όπως και ο μέντοράς της. Και ο λόγος που την παρακολουθούσαν ως στέλεχος του Μαξίμου και το περιεχόμενο της παρακολούθησης παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Εδώ και δύο μέρες υπάρχει η φήμη ότι η Ρουσσετου είναι ένα από τα πιο βρόμικα τρολ, η@MsLouellaDeVil
. Το συγκεκριμένο τρολ, σε ό,τι με αφορά, είναι από αυτά που επιδίδονται επί χρόνια στη συκοφάντησή μου. Αρνούμαι να πιστέψω ότι η γυναίκα για την οποία αποκάλυψα ότι είναι θύμα υποκλοπών, αντί να με ευχαριστεί γι αυτό, μου επιτίθεται και με συκοφαντεί. Αν είναι όμως, πρέπει να καταλάβει ότι κάνει κάτι πάρα πολύ ριψοκίνδυνο. Ο κύριος Γεραπετριτης που είναι πιο συνετός και έμπειρος μπορεί να της το εξηγήσει.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη