Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά από καιρό και ουδείς μπορεί να κατανοήσει το πως μπορεί να το διαχειριστεί. Η αλήθεια είναι πως του την πέφτουν από παντού και θέλουν να τον διώξουν, απλά δεν έχουν βρει το όχημα ακόμη. Και όλα τρέχουν από την διοίκηση του ΑΣ.
Η αλήθεια είναι πως λέγεται από κύκλους του ΑΣ πως ο Μαργαρίτης Σχοινάς παίζει έναν ρόλο στην ανεύρεση επενδυτή που θα αντικαταστήσει τον Καρυπίδη. Βέβαια δεν είναι μία εύκολη υπόθεση γιατί με τις απαιτήσεις του τελευταίου και το άνοιγμα που υπάρχει, η δουλειά μπορεί να φτάσει με το καλημέρα στα 30 εκατ ευρώ. Νούμερο βαρύ για τα δεδομένα της αγοράς.
Θα δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία, με τον Καρυπίδη να είναι επτάψυχος αλλά και από την άλλη να μη τον χαλάει το ενδεχόμενο να βγάλει και ένα καλό μεροκάματο.
Στο καναβάτσο είναι πλέον ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος του οποίου η επανάσταση πνίγηκε με το καλημέρα. Δεν έχει συμπάθειες ο Γιαννάκης και λόγω συμπεριφοράς, αλλά και ελλείματος εμπιστοσύνης. Μόνο το χρήμα μπορεί να μιλήσει για λογαριασμό του, αλλά δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα πάνε κόντρα στον Γκαγκάτση για αυτό.
Ο Γκαγκάτσης από την πλευρά του ηρέμησε αλλά βάζει και πλώρη για άλλα. Δεν θέλει να αφήσει πεδίο σε αυτούς που ζούνε παρασιτικά. Και ετοιμάζει εκπλήξεις.
Ο Θανάσης Χατζόπουλος άναψε φωτιές, όμως κάποιο ψέμα δεν είπε. Γενικά η πλευρά Μυστακίδη έχει καταφέρει να έχει αντιπάθειες ακόμη και από αυτούς που δεν είχαν καμία διάθεση να την αντιπαθήσουν. Ο Χατζόπουλος για παράδειγμα, είναι πολύ απλοϊκός άνθρωπος. Η μη τήρηση της συμφωνίας όμως τον εκθέτει στα μάτια τρίτων και δεν θα το άφηνε έτσι.
Γενικά η εμπλοκή Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ είναι γεμάτη φάουλ από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. Πόνταραν σε κουτσά άλογα, είχαν έπαρση και ενώ ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σβήσει ότι συνέβη για το γενικό καλό, συνεχίζουν απτόητοι με τη μη τήρηση της συμφωνίας, σε μια εποχή μάλιστα που ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ κάνει όργια.
Ένα πουλάκι μου σφύριξε, πως άνθρωπος που έχει εμπλοκή με αθλητική ανώνυμη εταιρία, έσφιξε το τελευταίο χρονικό διάστημα γιατί έκανε σημαντικές δουλειές στη Βενεζουέλα. Και τα όσα συνέβησαν δεν ήταν η καλύτερή του. Δεν μου είπε ποιος, αλλά μου είπε πως όταν δω απλήρωτη ομάδα θα το καταλάβω.
Ο Μονεμβασιώτης είναι σίγουρος πως θα ανέβει. Δεν ήταν μόνο το τελευταίο αποτέλεσμα αλλά και η στενή του σχέση με άνθρωπο που λύνει προβλήματα. Και εγώ αυτό πιστεύω, απλά δεν ξέρω ποιος θα πεισθεί να προπονήσει την ομάδα του όταν αυτή ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Δεν έχει και το καλύτερο όνομα στα πιάτσα των προπονητών άλλωστε με τόσους που αλλάζει κάθε χρόνο…
https://www.theopinion.gr/sto-var/i-polisi-toy-ari-to-kanavatso-to-faoyl-ton-mystakididon-kai-i-sigoyri-anodos/
