17 Ιουν 2009

Ντόρα, δεν μας αρέσουν καθόλου οι εξαιρέσεις! Δεν μας τα λες ΚΑΘΟΛΟΥ καλά !

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΥΠΕΞ Γ.ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑ:
κ. ΠΟΛΛΑΤΟΣ: Με ποιο τρόπο θα έρθει ο κ. Μιλόσοσκι στην Κέρκυρα;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Για τον Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων έχει δοθεί οδηγία στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπλοΐας, κατ’ εξαίρεση, να επιτραπεί η προσγείωση του αεροσκάφους του, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ. Κατ’ εξαίρεση, σε σχέση με την υφιστάμενη πολιτική μας, η οποία δεν αλλάζει.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Τι σημαίνει κατ’ εξαίρεση;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Κατ’ εξαίρεση σημαίνει κατ’ εξαίρεση. Σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στον κανόνα, ο οποίος είναι να μην επιτρέπεται.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Αν από αύριο αρχίσει για διάφορες διεθνείς υποχρεώσεις, για το Μουσείο της Ακρόπολης ή για τους Παραολυμπιακούς ή για οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία να έχετε μερικούς Σκοπιανούς αξιωματούχους στην Αθήνα ή στην Ελλάδα, θα χρησιμοποιηθεί πάλι αυτή η κατ’ εξαίρεση διαδικασία, ή θα ισχύσει ο κανόνας;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Ισχύει ο κανόνας.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Τότε γιατί υπάρχει εξαίρεση τώρα;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Πρόκειται για μια εξαίρεση.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Γιατί;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Πρόκειται για μια συνάντηση η οποία είναι πολύ σημαντική.
(Ε, ίσα ισα ρε φίλε, αφού η συνάντηση είναι πολύ σημαντική, ας έρθει ο Μιλόσοσκι, με αεροπλάνο, που δεν γράφει MACEDONIAN AIRLINES! Πολύ εύκολα θα έβρισκε. Ας τους στέλνατε εσείς! Μας δουλεύετε;;; Το δικό του πρόβλημα το κάναμε δικό μας;;;;;;;)
Συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη διεθνή κοινή γνώμη και γι' αυτό το λόγο αυτή τη φορά, κατ’ εξαίρεση και χωρίς να αλλάζει επ’ ουδενί η πολιτική μας στο συγκεκριμένο θέμα, θα επιτραπεί η προσγείωση του αεροσκάφους του κ. Μιλοσόσκι.
http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/Articles/el-GR/170609_M1925.htm
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη