13 Οκτ 2009

Αθλητικό κουίζ. Που είναι τώρα αυτοί οι παίκτες;


Η στήλη παραχωρεί σήμερα τη θέση της στις «έρευνες» του φίλου αναγνώστη Νίκου Πέππα, που ψάχτηκε και βρήκε… παπάδες.

Ο Μιχάλης Ζιώγας πέρυσι, 2008-09, ήταν προπονητής στον Τύρναβο, ομάδα 4ου ομίλου Περιφερειακού Πρωταθλήματος και πήρε την 2η θέση πίσω από τα Τρίκαλα. Φέτος συνεχίζει στον Τύρναβο.

Ο Νίκος Ιορδανίδης πέρυσι έπαιξε στην...
Αγία Παρασκευή και φέτος ανανέωσε το συμβόλαιό του και συνεχίζει.

Ο Γιώργος Νασιόπουλος την χρονιά 2008-2009 έπαιξε στον Καμπανιακό-ομάδα της Χαλάστρας στην πρώτη κατηγορία ΕΠΣ Μακεδονίας και προβιβάστηκε στο Περιφερειακό. Τον Αύγουστο του 2008 ήταν και η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Φέτος συνεχίζει στον Καμπανιακό, στον 2ο όμιλο του Περιφερειακού.

Ο Γιώργος Μητσιόπουλος από πέρυσι (2008-09) μέχρι και σήμερα παίζει στην Ανατολή Ιωαννίνων, ομάδα του 5ου ομίλου του Περιφερειακού.

Ο Βάιος Καραγιάννης πέρυσι εργάστηκε στον ΑΟ Τρικάλων στο Περιφερειακό.Προσλήφθηκε τον Δεκέμβριο αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Νόλη και απολύθηκε στις αρχές Μαρτίου. Φέτος δεν εργάζεται.

Ο Θωμάς Τρούπκος τον Ιούλιο υπέγραψε στη Νάουσα που προβιβάστηκε από την ΕΠΣ Ημαθίας στον 3ο όμιλο του Περιφερειακού. Ο αδελφός του Γρηγόρης Τρούπκος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Νάουσας ομάδα Α’ ΕΣΠ ΗΜΑΘΙΑΣ. Πέρυσι (2008-09) ο Θωμάς αγωνίστηκε στη Νίκη Πολυγύρου στον 2ο όμιλο του Περιφερειακού.

Ο Γιάννης Βιτεβής φέτος υπέγραψε στον Κιλκισιακό (2ος όμιλος Περιφερειακού). Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού.

Ο Δημήτρης Ζαβαντίας φέτος υπέγραψε στον Αστέρα Αμπελοκήπων, ομάδα Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας (3ος όμιλος). Πέρυσι υπέγραψε στον ΑΟ Τρικάλων απομακρύνθηκε όμως με άσχημο τρόπο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τελικά όλη την χρονιά 2008-09 έπαιξε στην Αναγέννηση Επανομής, Πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα έχει ξεκινήσει προπονητική καριέρα Το δεύτερο μισό της περιόδου 2007-08 εργάστηκε στον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου (ΕΠΣ Δράμας), τη χρονιά 2008-09 εργάστηκε στην ΑΕ Αμπελοκήπων που οδήγησε μέχρι και τα μπαράζ για την άνοδο στο Περιφερειακό, την έχασε όμως από την ΑΕ Καλαμπακίου. Φέτος προσλήφθηκε προπονητής στην Προσοτσάνη (1ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος).

Ο Χρήστος Καρκαμάνης μετά τον Εθνικό Κατερίνης που τον έχετε αφήσει δούλεψε (2008-09) στον Πυρσό Γρεβενών, ομάδα Γ Εθνικής. Επαιζε τερματοφύλακας όποτε χρειάστηκε ενώ εκτελούσε και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων. Φέτος είναι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική, βόρειος όμιλος) μόνο ως γυμναστής τερματοφυλάκων γιατί σταμάτησε οριστικά το ποδόσφαιρο.

Ο Θεοφύλακτος Νικολαΐδης τώρα είναι παίκτης και παράλληλα προπονητής στις ακαδημίες του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου (Α’ ΕΠΣ Δράμας). Πέρυσι (2008-09] ήταν ποδοσφαιριστής της Προσοτσάνης (1ος όμιλος Περιφερειακού), δεν συναντήθηκαν δηλαδή καθόλου με τον Γιώργο Γεωργιάδη όταν έφυγε ο Νικολαΐδης από την Προσοτσάνη ήρθε ο Γ.Γ.

Κουίζ
Νέο κουίζ: Αγώνας ΑΕΚ-Λάρισας στις 8 Νοεμβρίου 1987. Τους αναγνωρίζετε;


http://pounasetora.blogs.sportnet.gr/archives/397
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη