24 Ιαν 2011

Χωρίς Όρια 21-01-2011 - περί Chemtrails

CHEMTRAILS – αεροψεκασμοί ο διάλογος άνοιξε -και- στο taxalia...

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πολύ λεπτό ζήτημα... τα CHEMTRAILS....
 (οι αεροψεκασμοί δηλαδή).

Λέμε λεπτό ζήτημα διότι ακόμη και η αναφορά του ζητήματος πολλές φορές μπορεί να σε κατατάξει στους «γραφικούς». Ο χαρακτηρισμός αυτός φυσικά δεν μας αφορά αλλά από την άλλη δεν μας αρέσει που τον χρησιμοποιούν καταχρηστικά προκειμένου να «αφορίσουν» οποιοδήποτε θελήσει να «ψάξει» ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μοιάζει υπερβολικό ή/και συνομωσίολογικό.

Πολλά έχουν γραφτεί στον τύπο αλλά κυρίως στο διαδίκτυο. Άλλα σοβαρά άλλα γελοία ή εν πάση περίπτωση υπερβολικά.

Εμείς εδώ δεν θέλουμε να γράψουμε πολλά. Εξάλλου στο τέλος της ανάρτησης θα βρείτε αρκετά λινκ για παραπάνω έρευνα.

Δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι φυσικά, αλλά ανοίγουμε επίσημα και από εδώ, έναν διάλογο που στο διαδίκτυο έχει ανοίξει καιρό.
Είναι βέβαιο ότι σιγά σιγά όπως και σε άλλα θέματα, θα βρούμε την άκρη…

Να σας πούμε επιπλέον τα εξής: Ότι οι επόμενες αναρτήσεις μας θα έχουν την μορφή ντοκιμαντέρ (φωνή και video) αλλά και ότι ο σκοπός του Χωρίς Όρια είναι ακριβώς αυτός, να ασχοληθούμε με θέματα που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν υπερβολικά…

Το video-ταινία (μία ώρα και επτά λεπτά) που ακολουθεί έχει μεταφράσει η εκπληκτική vasoula και είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείτε να δείτε σε μορφή ντοκιμαντέρ για το θέμα. Αυτό διότι το θέμα αναλύει πολύ διεξοδικά η έμπειρη και εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον.
Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του '70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του '80.

Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων ... "ειδικών" αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναινεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.

Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστερια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε.

Δείτε το video


Πηγές – Αναφορές
http://aircrap.org/
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=127745#p127745


Αρχείο των θεμάτων βρείτε εδώ>>

_________________________________________________
e-mail αναγνωστών:
_________________________________________________

1.ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ
Με απόλυτη σιγουριά, δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Τα «απόνερα»των αεριωθουμένων, είναι ορατά για πολύ λίγο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα «απόνερα, απλώνουν. Απλώνουν ανάλογα με τους αέρηδες σε εκείνο το υψόμετρο. Πάντα, βλέπεις αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται δεξιά αριστερά. Συνωστισμός στον αέρα θα έλεγες. Σε ένα δύωρο, τρίωρο, ο ουρανός από γαλάζιος γίνεται εκρού. Παρακολουθείς το άπλωμα της ουράς των αεροπλάνων. Δεν θα μου το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Πάμπολες φορές το είδα. Και κάτι ακόμη. Σχεδόν πάντα, μετά από τους ψεκασμούς, περιμένουμε βροχοπτώσεις. Δηλαδή θα ακούσουμε για φαινόμενα την Πέμπτη; Ψεκασμοί την Τετάρτη. Σε μια ευρύτατη περιοχή. Από τη Βέροια, βλέπεις ότι Κοζάνη, Πιερία, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, είναι γεμάτος ο ουρανός.
Στέλνω και μια φωτογραφία από Ολανδία. Την βρήκα τυχαία στο GOOGLE EARTH.
Τα στοιχεία της είναι jandan 20093740
_________________________________________________


2.http://anti-ntp.blogspot.com
Chemtrails Ελλάδα 18/11/2010
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/11/chemtrails-18112010.html
pdf που λένε UK και US είναι επίσημες αναφορές αγγλικής και αμερικάνικης κυβέρνησης
http://rapidshare.com/files/444115539/______________.zip
Σας στέλνω 2 πολύ συγκεκριμένα βίντεο που πιστεύω καλύπτουν όλο το φάσμα βίντεο από utube
Πρώην αρχηγός του FBI για τους αεροψεκασμούς

Πάρτε εδώ ένα πολύ καλο ντοκιμαντέρ
Τι στο καλό μας ψεκάζουν;

Και αυτό που είναι σουπερ βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=DEa2TI_Dj8U

Υλικό μπορείτε να βρείτε και από αυτήν την κατηγορία στο blog μου
http://anti-ntp.blogspot.com/search/label/chemtrails

Τέλος στο παρακάτω λινκ θα βρείτε όλα τα αεροπλάνα που πετάνε στον ελλαδικό χώρο (και φυσικά έχουν κατάθεση σχέδιο πτήσης στην ΥΠΑ)(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΠΤΗΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ)
http://rdrinfo.net/
ΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΑΥΤΟ... ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ Η ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ(και φυσικά πίσω βλέπετε ουρές)
_________________________________________________

Bίντεο από εταιρεία της Θεσσαλονίκης:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη